Zwevende carport

Zwevende carport van Kamst Roofs

Zwevende carport van Kamst Roofs

Zwevende carports bieden een slimme oplossing voor het beschutten van uw voertuig zonder de ruimte te beperken. Ontdek de voordelen van een zwevende carport van Kamst Roofs en ervaar hoe deze uw buitenomgeving

logo alt

Wees zuinig op uw auto met een Zwevende carport van Kamst Roofs!

Vrijstaande carport

Een zwevende carport staat vrij van andere structuren, waardoor deze vrijstaand is en flexibel geplaatst kan worden op uw terrein. Of u nu een parkeerplek nodig heeft naast uw woning, kantoor of elders op uw terrein, een zwevende carport kan gemakkelijk worden aangepast aan uw specifieke behoeften en ruimte.

h

Vergunningsvrij

Een van de grootste voordelen van een zwevende carport is dat deze vaak vergunningsvrij geplaatst kan worden. Omdat ze niet permanent aan een gebouw bevestigd zijn, zijn ze meestal vrijgesteld van vergunningsvereisten. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar geeft u ook de vrijheid om uw carport te plaatsen waar u maar wilt, zonder administratieve moeilijkheden.

De voordelen van een zwevende carport

Naast het feit dat ze vergunningsvrij en vrijstaand zijn, bieden zwevende carports tal van andere voordelen. Ze beschermen uw voertuig tegen de verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, en UV-straling, waardoor de levensduur van uw auto wordt verlengd en u minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud. Daarnaast biedt een zwevende carport bescherming tegen objecten die van bovenaf op uw auto kunnen vallen. Eén blaadje doet weinig kwaad, maar een heel pak bladeren op uw dak heeft als snel een negatieve invloed op de lak van uw auto. Maar denk ook aan vallende eikels of takken. Wanneer u in een bosrijke omgeving woont kan uw auto hier flink onder lijden. Onder een zwevende carport van Kamst Roofs is uw auto altijd goed beschermd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken, welk seizoen het ook is.

Zwevende carport auto
Zwevende carport tuin

Zwevende carports van zeildoek

Met een zwevende carport van zeildoek geniet u niet alleen van praktische bescherming voor uw auto, maar voegt u ook een stijlvolle en luxe sfeer toe aan uw buitenomgeving. Bij Kamst Roofs worden alle zwevende carports speciaal voor u op maat gemaakt. Op basis van uw persoonlijke wensen en de afmetingen van uw locatie. Hierdoor heeft u persoonlijk invloed op het eindresultaat en bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe zwevende carport precies zo wordt als u het in uw hoofd had. Zo wordt uw nieuwe carport in één klap het pronkstuk van uw buitenomgeving!

Meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Veenoord!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zwevende carport voor uw woning of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via +31 85 0871274 of onderstaande button. Of kom langs in onze showroom in Veenoord. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte zwevende carport die past bij uw behoeften en omgeving.

Carport zwevend

Zwevende carports van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en beschermend!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?