Zonnezeil

Zonnezeil van Kamst Roofs

Een zonnezeil van Kamst Roofs

Een zonnezeil van Kamst Roofs biedt u meer dan alleen bescherming tegen de zon. Door onze unieke, op maat gemaakte designs zijn onze zonnezeilen namelijk ook een lust voor het oog. Hierdoor vormen onze zonnezeilen een echte meerwaarde voor uw tuin of terras en wordt er direct een elegante sfeer aan uw buitenruimte toegevoegd. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

logo alt

Ontdek het comfort van een Zonnezeil van Kamst Roofs

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Creëer een unieke en comfortabele schaduwplek in uw tuin

Bij Kamst Roofs bieden we een elegante oplossing om ook op warme dagen van uw buitenomgeving te kunnen genieten. Onze zonnezeilen zijn namelijk niet alleen zon- en UV-werend, maar ook lichtdoorlatend. Hierdoor kunt u dus nog wel van natuurlijk licht genieten. Door het unieke ontwerp met een dubbele kromming staan onze zonnezeilen altijd strak. Dit zorgt voor extra stevigheid en voorkomt dat het zonnezeil op een winderige dag gaat wapperen. Zo kunt u in alle rust van uw buitenomgeving genieten.

Zonnezeil overkapping in tuin
Zwart zonnezeil

Zonnezeil op maat

Al onze zonnezeilen worden ambachtelijk en speciaal voor u op maat gemaakt. Hierbij houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen en de afmetingen en huidige stijl van uw buitenomgeving. Aan de hand van een 3D-ontwerp brengen wij in kaart hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten. Pas wanneer ons ontwerp volledig aan uw wensen voldoet starten wij met de productie van uw unieke zonnezeil op maat.

Meer informatie ontvangen?

Waterdichte zonnezeilen van Kamst Roofs

Al onze zonnezeilen worden geïmpregneerd met een vuil- en waterafstotende laag. Hierdoor zijn onze zonnezeilen gemakkelijk schoon te maken en volledig waterdicht. Ook als het weer plotseling omslaat kunt u dus met een gerust hart onder uw overkapping blijven zitten en hoeft u zich niet naar binnen te haasten.

Het is wel van belang om uw zonnezeil goed te onderhouden. Wij raden dan ook aan om uw zonnezeil om de 3-5 jaar opnieuw te laten impregneren. Zo bent u altijd verzekerd van een 100% waterdicht zonnezeil.

Zonnezeil in achtertuin
Zonnezeil aan boerderij
Sfeervol zonnezeil

Een overkapping met zonnezeil plaatsen?

Wilt u een overkapping met zonnezeil laten plaatsen boven uw tuin of terras? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. En het mooie is, onze overkappingen kunnen in de meeste gevallen volledig vergunningsvrij worden geplaatst! Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wilt u onze zonnezeilen eerst een met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak voor bezoek aan onze showroom in Veenoord. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Zonnezeilen van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?