Vragen? +31 85 0871274

Zeiloverkapping voor school en kinderdagverblijf Zuid Holland

Creëer de ideale buitenruimte bij school en kinderdagverblijf

Buiten zijn en buiten spelen in Zuid Holland heeft een positief effect op de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Met een op maat gemaakte zeildoekoverkapping van Kamst Roofs creëert u in Zuid Holland de ideale buitenruimte bij uw school of kinderdagverblijf. Zo kunnen kinderen ongehinderd spelen of buitenlessen volgen in een gezonde en veilige omgeving. Regen en fel zonlicht zullen in Zuid Holland geen spelbreker zijn!

Een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs voor een gezonde en veilige omgeving

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Lichtdoorlatend

Onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen beschermen gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht. Het zeildoek houdt schadelijke uv-straling tegen, maar is wel lichtdoorlatend. Doordat het voorgevormde doek minimaal twee hoge en twee lage punten heeft ontstaat er dubbele kromming wat weer zorgt voor aerodynamica en sterkte. Door de gekromde lijnen is er sprake van weinig lichtverlies. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie.

Stormvaste constructie

De stijlvolle, stormvaste constructie doet niet onder voor een overkapping van hout of staal. Onze op zichzelf staande zeildoekoverkappingen zijn zeer geschikt om als permanente of semi-permanente overkapping te gebruiken op schoolpleinen of bij kinderdagverblijven. Doordat de constructie te verwijderen is tot en met de constructie, heeft u in Zuid Holland geen vergunning nodig om ze te plaatsen.

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis

Positief effect

Onderzoek toont aan dat bewegen in de buitenlucht goed is voor kinderen. Het verkleint de kans op onder meer diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten en helpt bij de ontwikkeling en opbouw van het immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, essentieel voor een goede gezondheid. Buitenspelen bevordert de concentratie en leerprestaties. Daarnaast stimuleert het de sociale vaardigheden en creativiteit. Bovendien draagt frisse lucht bij aan een goede nachtrust.

Benieuwd naar wat er mogelijk is met een op maat gemaakte overkapping van zeildoek bij uw school of kinderdagverblijf? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Wij maken op locatie een realistische 3D-impressie, op basis van afmetingen en foto’s. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met de standen van de zon en de schaduwwerking. Zo kunnen we samen nauwkeurig vaststellen waar u wel of geen schaduw wenst. Neem nu contact op. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?