Vragen? +31 85 0871274

Zeildoekoverkapping voor uitvaartcentra Flevoland

Waardig afscheid nemen op een beschutte locatie in de buitenlucht

Wie in Flevoland plaatsneemt onder een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs ervaart een warme omarming. Dat maakt onze stijlvolle constructies zeer geschikt voor begraafplaatsen, uitvaartcentra en crematoria. Zo kunnen nabestaanden in Flevoland op een intieme, beschutte locatie in de buitenlucht waardig afscheid nemen van hun dierbare.

De warme omarming van een Kamst Roofs zeildoekoverkapping

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Hoogwaardig

Onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen zijn eenvoudig te bevestigen aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals bomen. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er in Flevoland geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Eigen karakter

Een uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie in Flevoland hoeft zeker niet altijd binnen plaats te vinden. De buitenlucht biedt veel mogelijkheden en geeft een uitvaart een geheel eigen karakter. Onder een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs kan op intieme wijze een afscheidsceremonie worden verzorgd, met de voorzieningen van een uitvaartcentrum dichtbij.

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder.

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?