Waterdicht spanzeil

Spanzeil waterdicht

Een overkapping van waterdicht spanzeil

Met een overkapping van waterdicht spanzeil kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte, ongeacht het weer. Het waterdichte spanzeil biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht, waardoor u droog en comfortabel kunt blijven, zelfs tijdens hevige regenbuien. Bovendien beschermt het spanzeil u ook tegen schadelijke UV-stralen, waardoor u kunt ontspannen en genieten van de zon zonder u zorgen te hoeven maken over verbranding of oververhitting.

De mogelijkheden van een overkapping van waterdicht spanzeil

Een overkapping die is gemaakt van waterdicht spanzeil biedt talloze mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in uw tuin een comfortabele zitplek te creëren, uw terras te overkappen of uw auto te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden en vallende objecten als takken en eikels. Wat uw wensen ook zijn, bij Kamst Roofs zorgen we altijd voor een oplossing op maat. Hierbij luisteren aandachtig naar uw wensen en passen we uw overkapping volledig aan op uw buitenomgeving. Hierdoor zijn onze overkappingen altijd volledig uniek. Een waterdichte overkapping van spanzeil van Kamst Roofs is daarmee niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle en persoonlijke toevoeging aan uw buitenomgeving.

Spanzeiloverkapping waterdicht
logo alt

 Ontdek de kwaliteit van onze Waterdichte spanzeilen!

Staat als een huis

Met zijn unieke driedimensionale ontwerp, voorzien van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat ons doek moeiteloos stormen tot windkracht 8. Deze specifieke vormgeving zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar garandeert ook een constante luchtventilatie, wat zorgt voor een aangename buitenervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Vuil- en waterafstotend

Alle spanzeilen van Kamst Roofs zijn bewerkt met een vuil- en waterafstotende impregneer laag. Dit zorgt ervoor dat onze spanzeilen volledig waterdicht zijn en u uw overkapping minder vaak hoeft schoon te maken. Zo houdt u meer tijd over om van de buitenlucht te genieten.

3D ontwerp waterdicht spanzeil overkapping

Laat een 3D ontwerp maken!

Bij Kamst Roofs houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Voordat we beginnen met de productie van uw overkapping met waterdicht spanzeil maken onze experts dan ook eerst een 3D ontwerp van het eindresultaat. Zo weet u exact hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien, en hoe dit staat ten opzichte van uw buitenomgeving. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met ons ontwerp gaan we verder met de productie. Zo bent u ervan verzekerd dat uw waterdichte spanzeil overkapping volledig naar wens zal zijn.

Hoe kunt u uw waterdichte spanzeil onderhouden?

Om de kwaliteit van uw waterdichte spanzeil te behouden raden wij u aan om deze eens in de 3-5 jaar professioneel te laten reinigen en opnieuw te laten impregneren. Zo zorgt u ervoor dat uw spanzeil weer helemaal fris en 100% waterdicht is. Bij Kamst Roofs nemen we dit werk graag voor u uit handen.

Onderhoud waterdicht spanzeil

Meer informatie ontvangen?

Service Kamst Roofs waterdicht spanzeil

Onze service

Ook kunt u gebruik maken van ons servicecontract. Binnen het servicecontract halen wij uw spanzeil in het najaar bij u op. Doordat u in deze periode vermoedelijk weinig buiten zit kan het namelijk verstandig zijn om uw waterdichte spanzeil te demonteren en bij ons op te bergen. Hierdoor wordt de levensduur van uw spanzeil verlengt en ligt het spanzeil u niet in de weg. In het voorjaar komen we vervolgens weer bij u langs om uw waterdichte spanzeil opnieuw te bevestigen. In de tussentijd is het mogelijk om uw spanzeil professioneel door ons te laten reinigen en opnieuw te laten impregneren.

Een waterdichte spanzeiloverkapping laten plaatsen?

Wilt u uw tuin of terras voorzien van een waterdicht spanzeil van Kamst Roofs? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Veenoord en ontdek de schoonheid en elegantie van onze overkappingen van spanzeil. Wilt u liever eerst nog wat informatie opdoen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button.

Waterdicht spanzeil laten plaatsen

Waterdichte spanzeilen van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?