Vrijstaande tuinoverkapping

Vrijstaande tuinoverkapping op maat

Vrijstaande tuinoverkapping van Kamst Roofs

Bent u op zoek naar een vrijstaande tuinoverkapping? Kies voor iets unieks, een stijlvolle, vrijstaande tuinoverkapping van zeildoek! Kamst Roofs ontwikkelt uw waterdichte zeildoek volledig op maat, en monteert deze bij u thuis. Zo kiest u voor een fantastisch en opvallend alternatief van een houten en stenen overkapping. En de vrijstaande tuinoverkapping is demonteerbaar en vergunningsvrij! Wilt u meer weten over de opties van een vrijstaande tuinoverkapping op maat? Neem contact met ons op!
logo alt

Ontdek het comfort van een Vrijstaande tuinoverkaping op maat

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Altijd een unieke schaduwplek met vrijstaande tuinoverkapping

Uw nieuwe, vrijstaande tuinoverkapping is qua maat, kleur en vorm perfect aan te passen op uw tuin. Zo geniet u in ieder seizoen van een droog onderkomen. In de zomer een fijne schaduwplek, en tijdens regen een droge schuilplek. U brengt dus tijd door in uw tuin op momenten dat u dat wilt. Onze vrijstaande tuinoverkapping is volledig waterdicht. De vuil- en waterafstotende impregneerlaag zorgt voor de juiste bescherming.
Luxe vrijstaande tuinoverkapping
Tuinoverkapping vrijstaand

Weerbestendig & vergunningsvrij

U kunt uw vrijstaande tuinoverkapping het hele jaar door laten stralen. Het zeildoek wordt zo gemonteerd dat deze altijd stevig en strak staat. Daardoor kunnen ze zelfs stormen tot windkracht 8 doorstaan! Wilt u toch genieten van de zon? Dan kunt u uw vrijstaande tuinoverkapping eenvoudig demonteren. In minder dan 10 minuten verwijdert u het doek van de palen. Het grote voordeel van onze vrijstaande tuinoverkappingen is dat deze altijd vergunningsvrij kunnen worden geplaatst.

Meer informatie ontvangen?

Tuinoverkapping vrijstaand: onze werkwijze

Ieders buitenruimte en voorkeuren zijn anders, en daarom is het belangrijk om bij een vrijstaande tuinoverkapping voor maatwerk te kiezen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe overkapping perfect aansluit bij uw wensen. Wij komen gratis bij u thuis langs voor een inmeting en advies. Om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat is het mogelijk om een realistisch 3D-design op te stellen. Daarna gaan we over tot de realisatie van uw vrijstaande tuinoverkapping op maat.
Vrijstaande tuinoverkapping Kamst Roofs
Vrijstaande tuinoverkapping
Monotage Vrijstaande tuinoverkapping

Een vrijstaande tuinoverkapping laten plaatsen?

Wilt u genieten van maximaal comfort in uw tuin en spreekt de exclusiviteit van een vrijstaande tuinoverkapping met zeildoek u wel aan? Komt u dan eens langs in onze showroom in Veenoord om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bent u eerst benieuwd naar meer informatie of wilt u een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via +31 85 0871274. Voor u het weet geniet u van uw luxe, vrijstaande tuinoverkapping!

Vrijstaande tuinoverkapping op maat van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?