Vrijstaande overkapping

Kamst Roofs levert maatwerk en hoogwaardige kwaliteit.

Voor een overkapping in de vrije ruimte bent u bij Kamst Roofs aan het juiste adres. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van zeildoekoverkappingen. Of het nu gaat om een overkapping op uw eigen erf of op een openbaar plein; wij leveren maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. Daarbij wordt uiteraard aan al uw persoonlijk wensen voldaan.

logo alt

De meerwaarde van een vrijstaande overkapping voor een prettige buitenruimte

Meerwaarde

Elke door Kamst Roofs vervaardigde overkapping van zeildoek is zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Het doek is duuBij het creëren van een prettige buitenruimte heeft een vrijstaande overkapping absolute meerwaarde. De mogelijkheden zijn eindeloos, want met een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs kunt u elke gewenste plek van schaduw en beschutting voorzien. De karakteristieke dubbele kromming in het doek is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van. minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht.rzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Een vuil- en waterafstotende impregneerlaag zorgt ervoor dat het onder alle weersomstandigheden in perfecte staat blijft.

h

Vergunningsvrij

Een zeildoekoverkapping van Kamst is demontabel en kan om die reden vergunningsvrij worden geplaatst. Het semipermanente karakter doet niets af aan de sterkte van de constructie, die de vergelijking met een overkapping van hout, staal of beton met gemak doorstaat. In tegenstelling tot dergelijke ‘vaste’ constructies veroorzaken vrijstaande overkappingen van zeildoek geen verlies van daglicht voor de omgeving.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Zeildoek7
Tarp
IMG 8488
Zeildoek overkapping 5
Terrasoverkapping van zeildoek4
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?