Vragen? +31 85 0871274

Vakantiegevoel in uw eigen tuin met een lounge overkapping Brabant

Het comfort en de romantiek van een stijlvol buitenleven

Bij mooi weer met een lekker drankje, in goed gezelschap genieten van het buitenleven. Onder een loungeoverkapping van Kamst Roofs beleeft u het vakantiegevoel in uw eigen tuin in Brabant. Onze op maat gemaakte design overkappingen bieden u het hele jaar door sfeer en loungeplezier. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Zo wordt u beschermd tegen fel zonlicht en uv-straling, terwijl u bij regen heerlijk droog zit.

Beleef het vakantiegevoel in uw eigen tuin met een loungeoverkapping van Kamst Roofs

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Stijlvol buitenleven

Kamst Roofs zeildoekoverkappingen bieden u het comfort en de romantiek van een stijlvol buitenleven in Brabant. De mogelijkheden zijn eindeloos, want elke loungeplek kunnen wij probleemloos van schaduw en beschutting voorzien. De karakteristieke dubbele kromming in het doek is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het zeildoek met gemak stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt er tevens voor dat er altijd voldoende buitenluchtventilatie is.

Vergunningsvrij

Uiteraard wilt u in uw eigen omgeving kunnen loungen zonder de nieuwsgierige blikken van passanten. Ons maatwerk draagt bij aan uw privacy. Onze ervaren medewerkers bekijken de situatie ter plekke en voldoen aan al uw wensen. Een zeildoekoverkapping biedt naast privacy de juiste schaduwwerking. In tegenstelling tot een vaste overkapping onttrekt zeildoek geen licht aan de omgeving. Een ander groot voordeel is het semipermanente karakter. Een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs is demontabel en kan daarom in Brabant vergunningsvrij worden geplaatst.

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat er voor u mogelijk is met een op maat gemaakte loungeoverkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u geheel vrijblijvend een 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Gun uzelf de warme omarming van een comfortabele loungeplek voor alle seizoenen. Neem nu contact op; onze medewerkers helpen u graag verder!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?