Zeildoekoverkapping voor uitvaartcentra

Overkapping van zeildoek1

Waardig afscheid nemen op een beschutte locatie in de buitenlucht.

Wie plaatsneemt onder een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs ervaart een warme omarming. Dat maakt onze stijlvolle constructies zeer geschikt voor begraafplaatsen, uitvaartcentra en crematoria. Zo kunnen nabestaanden op een intieme, beschutte locatie in de buitenlucht waardig afscheid nemen van hun dierbare.
logo alt

De warme omarming van een Kamst Roofs zeildoekoverkapping

Hoogwaardig

Onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen zijn eenvoudig te bevestigen aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals bomen. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Eigen karakter

Een uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie hoeft zeker niet altijd binnen plaats te vinden. De buitenlucht biedt veel mogelijkheden en geeft een uitvaart een geheel eigen karakter. Onder een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs kan op intieme wijze een afscheidsceremonie worden verzorgd, met de voorzieningen van een uitvaartcentrum dichtbij.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek31
Terrasoverkapping van zeildoek16
Terrasoverkapping van zeildoek13 1
Terrasoverkapping van zeildoek15 1
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?