Vragen? +31 85 0871274

Uit deze materialen bestaat het zeildoek van Kamst Roofs

Uit deze materialen bestaat het zeildoek van Kamst Roofs
Stijlvol design
Op maat gemaakt
Sfeervol
Waardeverhogend
Zonwerend
Weerbestendig
Gemonteerd in een dag

Zeildoeken van Kamst Roofs zijn gemaakt van een mix van polyester en acryl en zijn de juiste keuze voor de verschillende toepassingen van Kamst Roofs vanwege hun duurzaamheid, weerbestendigheid en veelzijdigheid.

Design overkapping van textiel

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van zeildoek gemaakt van polyester en acryl:

  1. Materialen: Zeildoeken worden vaak gemaakt van verschillende materialen, en een combinatie van polyester en acryl is een veelvoorkomende optie. Deze twee materialen hebben verschillende eigenschappen die elkaar aanvullen, waardoor het zeildoek sterker en veerkrachtiger wordt.

 

  1. Polyester: Polyestervezels zijn bekend om hun sterkte, scheurbestendigheid en elasticiteit. Deze eigenschappen maken het zeildoek bestand tegen mechanische belasting, zoals trekken en schuren, wat belangrijk is voor een duurzaam en langdurig gebruik.

 

  1. Acryl: Acrylvezels staan bekend om hun weerbestendigheid en kleurvastheid. Ze zijn bestand tegen de schadelijke effecten van UV-straling en kunnen langdurige blootstelling aan de zon, wind en regen weerstaan zonder hun kleur te vervagen of te verslechteren.

 

  1. Waterbestendigheid: De combinatie van polyester en acryl maakt het zeildoek waterafstotend en bestand tegen vocht. Dit is essentieel om de inhoud wat onder onze toepassingen staat droog te houden tijdens regenachtige omstandigheden.

 

  1. Schimmelbestendigheid: Dankzij de eigenschappen van acrylvezels zijn onze zeildoeken ook beter bestand tegen schimmelvorming, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige omgevingen.

 

  1. Onderhoud: Zeildoeken gemaakt van polyester en acryl zijn relatief gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig schoonmaken met milde zeep en water kan helpen om vuil en vlekken te verwijderen en de levensduur van het zeildoek te verlengen.

Kies ook voor een carport van zeildoek

Een carport van zeildoek biedt tal van voordelen waar u het hele jaar rond van kunt profiteren. Kamst Roofs staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in een mooie, luxe carport van zeildoek. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Schaduwdoek boven terras
3D animatie Schaduwdoek

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?