Tuinoverkapping

Tuinoverkapping

Tuinoverkapping van Kamst Roofs

Bent u op zoek naar een stijlvolle tuinoverkapping waar u het hele jaar door onder kunt zitten? Dan bent u bij Kamst Roofs aan het juiste adres. Onze luxe en stijlvolle tuinoverkappingen van zeildoek zijn tegen alle weersomstandigheden bestand. Een ideaal alternatief voor overkappingen van steen en hout. Volledig vergunningsvrij!

logo alt

Ontdek het comfort van een Tuinoverkapping van zeildoek

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Tuinoverkapping op maat

Bij Kamst Roofs wordt uw tuinoverkapping volledig op maat gemaakt. Zo sluit uw nieuwe overkapping altijd moeiteloos aan bij de stijl en grootte van uw tuin. Heeft u specifieke wensen? Ook dan denken wij graag met u mee. Aan de hand van onze 3D-impressie kunnen we u geheel vrijblijvend een eerste indicatie geven van hoe de overkapping in uw tuin eruit komt te zien. Hierbij houden we ook direct rekening met de schaduwpatronen die gedurende het jaar ontstaan. Zo weet u precies wat u van onze tuinoverkapping kunt verwachten.

Kamst Roofs overkapping in tuin
Tuinoverkapping van doek

Een tuinoverkapping voor alle seizoenen

Het handige aan de tuinoverkappingen van Kamst Roofs is dat deze het hele jaar kunnen blijven hangen. In de zomer beschermt de overkapping u tegen de zon, zodat u in de schaduw van de warmte kunt genieten. Maar ook als het regent kunt u comfortabel onder onze tuinoverkappingen plaatsnemen. Dankzij een vuil- en waterafstotende impregneerlaag zijn onze zeildoeken namelijk volledig waterdicht. Ook bij hevige windstoten of zelfs een storm is er niks aan de hand. Doordat onze tuinoverkappingen zijn ontworpen met een dubbele kromming staan de zeilen altijd strak. Hierdoor kunnen onze overkappingen met gemak stormen tot en met windkracht 8 doorstaan!

Meer informatie ontvangen?

Een gemakkelijk alternatief

Het aanvragen van een vergunning voor een tuinoverkapping kan soms erg lastig zijn. Voor de tuinoverkappingen van Kamst Roofs hoeft u echter, in tegenstelling tot bij traditionele vaste overkappingen, geen vergunning aan te vragen. Dit komt doordat de zeildoeken volledig demontabel zijn. Hierdoor kan er een overkapping in uw tuin worden geplaatst, zonder dat de gemeente hier een vergunning voor af hoeft te geven. Dit maakt een tuinoverkapping van zeildoek een makkelijk alternatief voor de traditionele tuinoverkapping, terwijl u geniet van hetzelfde comfort.

Kamst Roofs tuinoverkapping
Tuinoverkapping van Kamst Roofs
Tuinoverkapping plaatsen

Wilt u ook een overkapping in uw tuin?

Benieuwd wat er in uw tuin allemaal mogelijk is? Kom gerust eens langs in onze showroom in Veenoord. Hier kunt u met eigen ogen het luxe design en stijlvolle karakter van onze zeildoekoverkappingen komen bekijken. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button.

Tuinoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?