Vragen? +31 85 0871274

Horeca overkapping van zeildoek Flevoland

Een horeca overkapping van Kamst Roofs beschermt tegen weer en wind

Ontvang uw gasten ook bij minder ideale weersomstandigheden op een sfeervol en behaaglijk terras in Flevoland. Een op maat gemaakte horeca overkapping van zeildoek beschermt gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht. De stijlvolle, stormvaste constructie doet niet onder voor een overkapping van hout of staal. Doordat onze constructie volledig te verwijderen is, kunnen onze overkappingen vergunningsvrij worden geplaatst.

Het hele jaar door verzekerd van een sfeervol en behaaglijk terras

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Omzetverhogend

Doordat het voorgevormde doek twee hoge en twee lage punten heeft waardoor er dubbele kromming ontstaat, en alle lijnen gekromd zijn is er sprake van weinig lichtverlies. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie op het terras. Kortom: een horeca overkapping van zeildoek biedt het hele jaar door terrasplezier en leidt tot meer omze

Terrasplezier

Een terrasje pakken is voor veel mensen ultiem genieten in Flevoland. Een horeca overkapping van zeildoek biedt – eventueel aangekleed met sfeerverlichting en heaters – ook in het najaar terrasplezier. Wanneer in de zomer de zonkracht het grootst is, verschaffen onze horeca overkappingen van zeildoek schaduw en verkoeling.

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis

Benieuwd naar wat er voor uw bedrijf mogelijk is met een op maat gemaakte horeca overkapping? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Wij maken op uw locatie een realistische 3D-impressie, op basis van afmetingen en foto’s. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met de standen van de zon en de schaduwwerking. Zo kan nauwkeurig worden vastgesteld waar u wel of geen schaduw op het terras wenst. Neem nu contact op. Onze  medewerkers helpen u graag!

Zonnezeil op maat bij horeca
Schaduwdoek op maat bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Schaduwdoek bij horeca

Met een horeca overkapping van Kamst Roofs weet u zeker dat uw terras altijd gevuld zal zijn, ook bij minder (terras)weer. Deze designrijke luxe zeiloverkapping is door de sterkte geschikt voor ieder seizoen en is daarmee uitermate doeltreffend voor horeca. Doordat de overkapping volledig demontabel is, is deze vergunningsvrij te plaatsten. Door het monteren van kleurrijke LED verlichting in combinatie met heaters wordt de perfecte sfeer gecreëerd wat uiteindelijk omzet verhogend zal zijn!

Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?