Vragen? +31 85 0871274

Entree overkapping van zeildoek Drenthe

Maak een onvergetelijke eerste indruk met de stijl die bij u en uw bedrijf past

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Zo heeft de uitstraling van uw bedrijf in Drenthe grote invloed op hoe er over uw onderneming wordt geoordeeld. Een entree overkapping van Kamst Roofs raakt bij uw (toekomstige) klanten gelijk de juiste snaar. Onze stijlvolle design overkappingen zijn functioneel en worden geheel naar uw wensen ontworpen, vervaardigd en geïnstalleerd.

Een entree overkapping van Kamst Roofs raakt de juiste snaar

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

22 kleuren

Zeildoekoverkappingen van Kamst Roofs zijn verkrijgbaar in maar liefst 22 verschillende kleuren. Er zit daarom zeker een kleur of kleurencombinatie tussen, die aansluit bij uw huisstijl en het aanzicht van uw bedrijfspand. Dat kan stemmig en sjiek zwart of grijs zijn, maar net zo goed een meer in het oog springende kleur als rood, groen of geel. Onze professionele medewerkers denken graag met u mee, om te komen tot de stijl die het best bij u en uw bedrijf past.

Geen vergunning

Kamst Roofs produceert niet alleen entree overkappingen van zonnezeil of schaduwdoek voor bedrijven in Drenthe. Wij doen dit bijvoorbeeld ook voor kantoorruimtes en binnenplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos; elke gewenste plek kan van schaduw en beschutting worden voorzien. De constructie is weersbestendig en stormvast. Het duurzame doek is afgewerkt met een hoogwaardige, waterafstotende impregnatie. Behalve waterdicht is het ook zonwerend en lichtdoorlatend. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel tot en met de fundering en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning in Drenthe voor aangevraagd hoeft te worden.

Een entree overkapping van Kamst Roofs raakt de juiste snaar

Benieuwd naar wat er voor u mogelijk is met een op maat gemaakte entree overkapping van zeildoek? Wij bieden u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Gun uzelf en uw onderneming een perfect visitekaartje met een entree overkapping van Kamst Roofs. Neem nu contact op; onze medewerkers helpen u graag verder!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?