Vergunningsvrije terrasoverkapping van zeildoek

Terrasoverkapping van zeildoek

Brengt u graag tijd door op uw terras, ook als het weer niet ideaal is? Dan is een terrasoverkapping van Kamst Roofs de meest comfortabele en stijlvolle oplossing. Wij ontwerpen en installeren een op maat gemaakte overkapping van waterdicht zeildoek, volgens uw persoonlijk wensen. Fel zonlicht, regen en wind staan uw terrasgenot niet langer in de weg!

logo alt

Geniet optimaal en in stijl van het buitenleven

Sfeervol design

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs is zoveel meer dan alleen schaduwdoek. Met minimaal twee hoge en twee lage punten hebben onze overkappingen een sfeervol design. Deze vorm biedt comfort en zorgt er bovendien voor dat de wind geen vat op het zeildoek krijgt. De verankering zit ruim anderhalve meter in de grond. Daardoor blijft zelfs bij storm alles stevig op zijn plaats.

Onder alle weersomstandigheden

Het duurzame zeildoek is van hoogwaardige kwaliteit. Een vuil- en waterafstotende impregneerlaag zorgt ervoor dat het zeildoek onder alle weersomstandigheden in perfecte staat blijft. U hoeft zich nooit meer af te vragen: ‘Heb ik de zonwering wel ingeklapt?’ U hebt geen last van geklapper en er is geen risico op scheuren. Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Zeildoek7
Overkapping van zeil 1
Zonnezeil
Zeildoek overkapping 5
Terrasoverkapping van zeildoek12
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?