Tentdoek overkapping

Tentdoek overkapping

Tentdoek overkapping

Op zoek naar een stijlvolle oplossing om je buitenruimte te overdekken? Ontdek de mogelijkheden van een tentdoek overkapping van Kamst Roofs. Onze op maat gemaakte tentdoek overkappingen bieden niet alleen bescherming tegen alle weersomstandigheden, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan uw terras of tuin.

Een tentdoek overkapping op maat

Bij Kamst Roofs begrijpen we dat geen enkele buitenruimte hetzelfde is. Daarom bieden we tentdoek overkappingen op maat. Samen met u creëren we een overkapping van tentdoek die volledig is afgesteld op uw wensen, behoeften en buitenomgeving. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe overkapping perfect aansluit bij de stijl en het formaat van uw tuin of terras.
Tentdoek overkapping op maat
logo alt

 Ontdek de kwaliteit van onze Waterdichte spanzeilen!

Staat als een huis

Met zijn unieke driedimensionale ontwerp, voorzien van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat ons doek moeiteloos stormen tot windkracht 8. Deze specifieke vormgeving zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar garandeert ook een constante luchtventilatie, wat zorgt voor een aangename buitenervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Vuil- en waterafstotend

Alle spanzeilen van Kamst Roofs zijn bewerkt met een vuil- en waterafstotende impregneer laag. Dit zorgt ervoor dat onze spanzeilen volledig waterdicht zijn en u uw overkapping minder vaak hoeft schoon te maken. Zo houdt u meer tijd over om van de buitenlucht te genieten.

Maatwerk tentdoek overkapping

Waterdichte tentdoek overkapping

De tentdoek overkappingen van Kamst Roofs zijn geïmpregneerd met een vuil- en waterafstotende laag en dus volledig waterdicht. Hierdoor hoeft u zich tijdens regenachtige dagen dus geen zorgen te maken dat u of uw tuinmeubilair nat zullen worden. Onze hoogwaardige tentdoekmaterialen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte.

Een stijlvolle toevoeging aan uw tuin of terras

De overkappingen van Kamst Roofs staan bekend om hun elegante en stijlvolle design. In tegenstelling tot de vaak standaard overkappingen van hout of aluminium is een tentdoek overkapping van Kamst Roofs dan ook echt een meerwaarde voor uw tuin of terras. Doordat er bij de productie wordt geluisterd naar uw specifieke wensen en wordt gekeken naar de huidige stijl van uw buitenomgeving vormt onze overkapping van tentdoek altijd één geheel met zijn omgeving. Hierdoor zijn onze overkappingen dan ook altijd een lust voor het oog!
Tentdoek overkapping Kamst Roofs

Meer informatie ontvangen?

Op maat gemaakte tentdoek overkapping

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag een tentdoek overkapping laten plaatsen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 85 0871274 of via onderstaande button.

Wilt u onze tentdoek overkappingen liever eerst in het echt bekijken? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Waterdichte spanzeilen van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?