Tarp op maat

Maatwerk tarp laten maken

Tarp op maat

Heerlijk genieten van de buitenlucht onder een tarp die speciaal voor u op maat is gemaakt. Bij Kamst Roofs ontwerpen we onze tarpen aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften. Hierbij zorgen we ervoor dat uw tarp naadloos aansluit bij de stijl en eigenschappen van uw buitenomgeving.

Waterdichte tarp op maat

Wanneer u in alle rust onder uw tarp van de buitenlucht aan het genieten bent, wilt u het uiteraard wel drooghouden. Onze tarpen zijn geïmpregneerd met een vuil- en waterafstotende laag. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw tarp 100% waterdicht is. Hierdoor kunt u, ook als er een regenbui overtrekt, met een gerust hart blijven zitten.

Op maat gemaakte tarp
logo alt

 Ontdek de kwaliteit van onze Waterdichte spanzeilen!

Staat als een huis

Met zijn unieke driedimensionale ontwerp, voorzien van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat ons doek moeiteloos stormen tot windkracht 8. Deze specifieke vormgeving zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar garandeert ook een constante luchtventilatie, wat zorgt voor een aangename buitenervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Vuil- en waterafstotend

Alle spanzeilen van Kamst Roofs zijn bewerkt met een vuil- en waterafstotende impregneer laag. Dit zorgt ervoor dat onze spanzeilen volledig waterdicht zijn en u uw overkapping minder vaak hoeft schoon te maken. Zo houdt u meer tijd over om van de buitenlucht te genieten.

Op maat gemaakt tarp Kamst Roofs

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Naast regen bieden onze op maat gemaakte tarpen ook bescherming tegen de zon. Zo creëert u eenvoudig een schaduwplek om op zonnige dagen beschutting te zoeken tegen de hitte en uv-stralen. Door zijn dubbele kromming staat het doek van onze tarpen altijd strak. Hierdoor staan onze tarpen als een huis en zijn ze bestand tegen windvlagen tot windkracht 8. Een tarp op maat van Kamst Roofs kunt u dan ook het gehele jaar laten hangen.

Maatwerk en service

Bij Kamst Roofs hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We gaan vooraf dan ook graag met u in gesprek om te bepalen wat uw wensen zijn. Hierbij bespreken we wat er mogelijk is en kunnen we direct een eerste prijsindicatie geven. De volgende afspraak vindt plaats bij u op locatie. Hier bespreken we nogmaals de mogelijkheden en meten we nauwkeurig de afmetingen van uw buitenlocatie op. Aan de hand van deze input gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp van het eindresultaat. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met ons ontwerp starten wij met de productie. Vervolgens komen onze monteurs bij u langs om uw op maat gemaakte tarp te installeren en uw laatste vragen te beantwoorden.
Tarp op maat Kamst Roofs

Meer informatie ontvangen?

Tarp op maat voor in uw tuin

Bent u opzoek naar een tarp op maat?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte tarp? Dan bent u bij Kamst Roofs aan het juiste adres. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 85 0871274 of via onderstaande button. We zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën en bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn!

Waterdichte spanzeilen van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?