Vragen? +31 85 0871274

Stretchtent of nomadentent look-en-feel met zeildoek overkapping
Stijlvol design
Op maat gemaakt
Sfeervol
Waardeverhogend
Zonwerend
Weerbestendig
Gemonteerd in een dag

Wilt u genieten van de voordelen van de look-en-feel van een stretchtent of nomadentent, bijvoorbeeld bij uw horecagelegenheid? Dan is een zeildoek overkapping een uitstekende optie. Hiermee kunt u gemakkelijk het echte Ibiza-gevoel creëren, wat op dit moment tot de absolute trends behoort. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct profiteren van de extra voordelen van een zeildoek overkapping bij uw gelegenheid. Zo kunnen gasten droog op het terras zitten als er een buitje valt. Daar kunt u als ondernemer uw voordeel mee doen.

Terrasoverkapping van zeildoek

De trend van de stretchtent of de nomadentent

We zien op dit moment echt een trend van diverse soorten overkappingen bij tal van gelegenheden. De horecagelegenheid is hier slechts één van. Een mooie en luxe overkapping is mogelijk bij elke soort gelegenheid waarbij het wenselijk is om een fijne buitenruimte te creëren. De stretchtent of de nomadentent is dan een enkele optie. Zeker voor bedrijven die zoeken naar iets groots kan dit een perfecte oplossing zijn, echter, de uitgave is in de meeste gevallen behoorlijk. Een zeildoek overkapping is een uitstekend alternatief en biedt u een hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling.

De echte Ibiza-look met een zeildoek overkapping

Het doel is vaak om een sfeer te creëren die luxe, sfeervol en uitnodigend is. Dit is zeker wat een zeildoek overkapping doet. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de echte Ibiza-look te creëren, zeker wanneer u ook de inrichting onder de overkapping mooi aanpast op deze trend. Met een luxe zeildoek overkapping zorgt u eenvoudig voor een aangename buitenruimte. De overkapping zorgt voor aangename schaduw op de heetste dagen van het jaar, maar creëert ook een sfeervolle droge plek op momenten waarop het regent. Voor horecaondernemers kan het daarom zeker ook een uitstekende keuze zijn om het buitenterras deels te overdekken met een zeildoek overkapping.

Waarom een zeildoek overkapping van Kamst Roofs?

U bent bij Kamst Roofs van harte welkom wanneer u een zeildoek overkapping wilt die perfect bij uw gelegenheid past. Wij maken de overkapping volledig op maat voor u en zorgen voor een maximale kwaliteit. Een ingenieur tekent de zeildoek overkapping helemaal uit en berekent het geheel door op krachten die komen te staan op de bevestigingspunten. Een sterk resultaat is de uitkomst, waardoor u de zeildoek overkapping het hele jaar door kunt laten hangen. Het zeildoek wordt met behulp van een laser gesneden en handmatig gestikt voor een luxe, duurzame afwerking.

Wij komen graag bij u langs!

U kunt bij ons een offerte aanvragen wanneer u interesse heeft in een zeildoek overkapping op maat bij uw specifieke gelegenheid. Wij komen vervolgens graag bij u langs om u de mogelijkheden voor te leggen, volledig op basis van uw specifieke vraagstuk en locatie. Vraag direct online uw offerte bij ons aan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Schaduwdoek boven terras
3D animatie Schaduwdoek

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?