Vragen? +31 85 0871274

Semi-permanente zeildoek overkapping past in iedere tuin!

Semi-permanente zeildoek overkapping past in iedere tuin!
Stijlvol design
Op maat gemaakt
Sfeervol
Waardeverhogend
Zonwerend
Weerbestendig
Gemonteerd in een dag

Een semi-permanente zeildoek overkapping is praktisch, mooi en gewoon heel fijn om te hebben. U kunt in elk seizoen van het jaar genieten van de voordelen van een mooie zeildoek overkapping. Vaak wordt gedacht dat semi-permanente zeildoek overkappingen uitsluitend geschikt zijn voor toepassing in grotere tuinen, maar niets is minder waar. Ook voor de kleinere tuin bent u bij Kamst Roofs van harte welkom voor een luxe semi-permanente zeildoek overkapping.

Overkapping van zeil

Thuiswerken is in deze tijd heel gewoon. Zowel werknemers als werkgevers hebben in de afgelopen jaren de voordelen van thuiswerken ontdekt. Binnen veel bedrijven blijft dan ook de mogelijkheid bestaan om geheel of gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Bij goed weer is het dan natuurlijk heerlijk om in de tuin te werken. Kamst Roofs geeft u graag 4 handige tips én een bonustip voor optimaal thuiswerken in de tuin.

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Genieten van een semi-permanente zeildoek overkapping

De semi-permanente zeildoek overkapping kan echt in elke tuin worden gerealiseerd, van grote tot kleine tuinen en van keurig vierkante tuinen tot tuinen in afwijkende vormen. Het fijne is wel dat u het hele jaar door kunt genieten van de voordelen van de semi-permanente zeildoek overkapping. Is het wat slechter weer buiten? Dan beschermt de zeildoek overkapping u tegen wind en alle soorten neerslag. Schijnt te zon? Dan wordt u effectief beschermd tegen fel zonlicht en verbranding op het heetst van de dag. U geniet van een fijne droge plek en een heerlijke schaduwplek in uw eigen tuin.

Zorgeloos genieten van een zeildoek overkapping

De semi-permanente zeildoek overkapping wordt door ons ruim anderhalve meter in de grond verankerd, waardoor deze zelfs bestand is tegen de meest zware stormen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat de semi-permanente zeildoek overkapping wegwaait of kapotscheurt door de wind. Onze zeildoek overkappingen worden voorzien van een laag impregneer die het doek water- en vuilafstotend maakt. U hoeft het doek dus nooit binnen te halen wanneer u dat niet wilt. Wij komen de semi-permanente zeildoek overkapping graag eens per jaar voor u reinigen wanneer u dat wilt. Zo blijft uw overkapping altijd mooi en van optimale kwaliteit, zodat u enkel hoeft te genieten van de voordelen en het luxe design.

Genieten van de tuin in de nazomer

In de nazomer is het zonnig, maar de temperatuur hoeft niet per se hoog te liggen. Wel is het zo dat we het kunnen omschrijven als een weertype waarbij we graag nog even wat zonnestralen mee pikken voordat de herfst echt in gaat slaan. In de nazomer kunnen we zeker ook te maken krijgen met een buitje. Heeft u een zeildoekoverkapping in de tuin? Dan hoeft u hier zich zeker geen zorgen over te maken. U kunt lekker droog genieten van het rustige weer, waardoor u nét even langer van het fijne weer kunt genieten.

Zeildoek overkapping op maat

We horen vaker dat mensen bang zijn dat een semi-permanente zeildoek overkapping niet mogelijk is in hun tuin. De tuin zou hiervoor te klein zijn of een onhandige vorm hebben. Ook horen wij wel eens dat er geen mogelijkheden tot bevestigen zouden bestaan. Wij kunnen u garanderen dat wij voor elke tuin een mooie semi-permanente zeildoek overkapping kunnen realiseren. Het leveren van maatwerk behoort tot onze belangrijkste activiteiten en wij gaan graag op zoek naar de beste oplossing voor uw tuin. Vindt u het lastig om het allemaal voor u te zien? Dan is het goed om te weten dat wij graag een 3D-impressie voor u maken

Vraag een offerte bij ons aan

Een semi-permanente zeildoek overkapping biedt u de ultieme buitenbeleving waar u het hele jaar door van blijft genieten. Ook voor uw tuin is er een perfecte oplossing beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een mooie semi-permanente zeildoek overkapping voor uw tuin? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij komen graag bij u langs. Onze semi-permanente zeildoek overkappingen kunnen zonder vergunning geplaatst worden.

Schaduwdoek boven terras
3D animatie Schaduwdoek

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?