Zeildoekoverkapping voor school en kinderdagverblijf

Creëer de ideale buitenruimte bij school en kinderdagverblijf.

Buiten zijn en buiten spelen heeft een positief effect op de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Met een op maat gemaakte zeildoekoverkapping van Kamst Roofs creëert u de ideale buitenruimte bij uw school of kinderdagverblijf. Zo kunnen kinderen ongehinderd spelen of buitenlessen volgen in een gezonde en veilige omgeving. Regen en fel zonlicht zullen geen spelbreker zijn!

logo alt

Een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs voor een gezonde en veilige omgeving

Lichtdoorlatend

Onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen beschermen gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht. Het zeildoek houdt schadelijke uv-straling tegen, maar is wel lichtdoorlatend. Doordat het voorgevormde doek minimaal twee hoge en twee lage punten heeft ontstaat er dubbele kromming wat weer zorgt voor aerodynamica en sterkte. Door de gekromde lijnen is er sprake van weinig lichtverlies. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie.

Stormvaste constructie

De stijlvolle, stormvaste constructie doet niet onder voor een overkapping van hout of staal. Onze op zichzelf staande zeildoekoverkappingen zijn zeer geschikt om als permanente of semi-permanente overkapping te gebruiken op schoolpleinen of bij kinderdagverblijven. Doordat de constructie te verwijderen is tot en met de constructie, heeft u geen vergunning nodig om ze te plaatsen.

Positief effect

Onderzoek toont aan dat bewegen in de buitenlucht goed is voor kinderen. Het verkleint de kans op onder meer diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten en helpt bij de ontwikkeling en opbouw van het immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, essentieel voor een goede gezondheid. Buitenspelen bevordert de concentratie en leerprestaties. Daarnaast stimuleert het de sociale vaardigheden en creativiteit. Bovendien draagt frisse lucht bij aan een goede nachtrust.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Zonnezeil op schoolplein
Tarp doek
Kamst1
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?