Schaduwdoek overkapping

Kamst Roofs schaduwdoek overkapping

Schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs

Wilt u uw tuin of terras voorzien van een comfortabele schaduwplek? Dan is een schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs de perfecte oplossing. Onze schaduwdoeken bieden op warme dagen bescherming tegen de zon, maar zijn op mindere dagen ook bestand tegen regen en wind. Een schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs kan daardoor het gehele jaar blijven hangen!

logo alt

Ontdek het comfort van een Schaduwdoek overkapping

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Een unieke toevoeging aan uw tuin of terras

Onze schaduwdoek overkappingen zijn ontworpen met een dubbele kromming. Hierdoor staan onze overkappingen niet alleen als een huis, maar zijn ze ook mooi om naar te kijken. Door het toepassen van maatwerk en onze ruime keuze aan kleuren krijgt u bij ons altijd een overkapping van schaduwdoek die aansluit bij uw buitenomgeving. Met een schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs voegt u direct een unieke sfeer toe aan uw tuin of terras.

Schaduwdoek overkapping aan huis
Schaduwdoek overkapping in tuin

Vergunningsvrije schaduwdoek overkapping

Het grote voordeel van een overkapping van schaduwdoek is dat deze door zijn semi-permante karakter in de meeste gevallen vergunningsvrij kan worden geplaatst. Dit terwijl je voor een overkapping van hout, steen of aluminium vaak een wel een vergunning moet aanvragen. Met een schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs geniet u dus van hetzelfde comfort, maar heeft u geen gedoe met uw gemeente over de aanvraag van een vergunning. Hierdoor kan een overkapping van schaduwdoek vaak op korte termijn worden geplaatst.

Meer informatie ontvangen?

Service en onderhoud

Nadat we uw schaduwdoek overkapping bij u op locatie geïnstalleerd hebben , leggen we duidelijk aan u uit hoe u uw schaduwdoek overkapping het beste kunt onderhouden. Hiervoor raden we aan om uw schaduwdoek eens in de 3-5 jaar te laten onderhouden. Hiervoor bieden wij een service waarbij we uw schaduwdoek komen ophalen om deze professioneel te reinigen en opnieuw te impregneren. Zo is uw zeildoek weer zo goed als nieuw en gaat deze langer mee. Hartstikke handig!

Schaduwdoek overkapping service
Schaduwdoek overkapping aan boerderij
Zwarte schaduwdoek overkapping

Een schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs laten plaatsen

Wilt u ook genieten van onze prachtige schaduwdoek overkappingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of de onderstaande button. We bespreken graag de mogelijkheden met u door en beantwoorden al uw vragen!

Wilt u onze overkappingen liever eerst een keer van dichtbij bekijken? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. We leiden u graag rond en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?