Schaduwdoek op maat

Kamst Roofs schaduwdoek op maat

Schaduwdoek op maat van Kamst Roofs

Bij Kamst Roofs worden alle schaduwdoeken speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor sluiten onze overkappingen perfect aan bij de stijl en afmetingen van uw buitenomgeving. Uw nieuwe schaduwdoek voegt hierdoor direct waarde toe aan de uitstraling van uw tuin of terras.

logo alt

Ontdek het comfort van een Schaduwdoek op maat

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Persoonlijk contact en 100% maatwerk

U heeft in uw hoofd natuurlijk al een beeld voor ogen van hoe uw nieuwe overkapping eruit moet komen te zien. Wij gaan graag met u in gesprek om dit ideaal plaatje te bespreken. Door uw wensen en behoeften in kaart te brengen en uw buitenomgeving nauwkeurig op te meten bepalen wij de mogelijkheden en gaan wij aan de slag met het design van uw unieke schaduwdoek op maat.

Kamst Roofs maatwerk schaduwdoek
3D-ontwerp schaduwdoek op maat

3D-ontwerp van uw buitenomgeving met schaduwdoek

Bij het ontwerpen van uw op maat gemaakte schaduwdoek maken we gebruik van een 3D-schets. Hierin brengen wij uw buitenomgeving in kaart en komt er naar voren hoe deze eruit zou zien met uw nieuwe schaduwdoek. Zo heeft u direct een beeld bij het eindresultaat. U mag dan altijd nog gewenste aanpassingen aan ons doorgeven!

Meer informatie ontvangen?

Op maat gemaakt schaduwdoek voor alle seizoenen

De schaduwdoeken van Kamst Roofs worden gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zijn al onze schaduwdoeken volledig waterdicht, zon- en UV-werend en stormvast tot en met windvlagen van windkracht 8. Ongeacht het seizoen, kunt u onze schaduwdoeken dus met een gerust hart laten hangen.

Waait of stormt het toch te hard? Dan zijn onze schaduwdoeken gemakkelijk binnen 10 minuten te verwijderen.

Schaduwdoek op maat in tuin
Schaduwdoek op maat boerderij
Maatwerk schaduwdoek in tuin

Wilt u een op maat gemaakt zonnedoek laten plaatsen?

Bent u klaar voor uw nieuw schaduwdoek op maat van Kamst Roofs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of de onderstaande button. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen, behoeften en de mogelijkheden voor een zonnedoek op maat voor uw buitenomgeving!

Schaduwdoeken op maat van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?