Schaduwdoek op maat waterdicht

Schaduwdoek op maat waterdicht

Kamst Roofs Schaduwdoek op maat waterdicht 

Wanneer u onder uw overkapping van de buitenlucht aan het genieten bent, wilt u het natuurlijk wel droog houden. Ook als er plots een regenbui overtrekt. Gelukkig zijn de schaduwdoeken van Kamst Roofs geïmpregneerd met een water- en vuilafstotende laag. Hierdoor kunt u met een gerust hart onder uw overkapping blijven zitten en hoeft u de tuinkussens niet voor iedere regenbui binnen te halen.

logo alt

Ontdek het comfort van een Waterdicht schaduwdoek op maat

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Op maat voor u gemaakt

Een overkapping van schaduwdoek komt pas echt tot zijn recht wanneer deze perfect aansluit bij het formaat en de stijl van uw buitenomgeving. Daarom bieden we bij Kamst Roofs waterdichte schaduwdoeken op maat aan. Of u nu uw schaduwdoek dus aan uw gevel, schuur of vrijstaand wil plaatsen, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Omdat we bij Kamst Roofs al onze waterdichte schaduwdoeken afstemmen op uw buitenomgeving zijn we erg flexibel en is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

Waterdicht-maatwerk-schaduwdoek van Kamst Roofs
3D ontwerp waterdicht schaduwdoek op maat

3D-ontwerp van uw waterdichte schaduwdoek

Bij Kamst Roofs leveren we enkel maatwerk waar u als klant 100% tevreden mee bent. Om hiervoor te zorgen luisteren we, voordat we beginnen met het ontwerp van uw schaduwdoek, aandachtig naar uw wensen. Op basis van uw inbreng gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp van uw buitenruimte. Hierin verwerken wij de nieuwe overkapping van schaduwdoek zodat u vooraf een exact beeld heeft van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent starten wij het productieproces van uw waterdichte schaduwdoek.

Meer informatie ontvangen?

Vergunningsvrije overkapping van schaduwdoek

Een overkapping van waterdicht schaduwdoek op maat kan in de meeste gevallen volledig vergunningsvrij worden geplaatst. Dit komt doordat onze schaduwdoeken gemakkelijk te demonteren zijn. Ze zijn gemiddeld binnen 10 minuten te verwijderen, maar zijn ook net zo gemakkelijk weer op te hangen. Omdat onze overkappingen op deze manier niet als permanent worden beschouwd, zijn deze vrijgesteld van de vergunningsplicht. Hierdoor kan een overkapping van een op maat gemaakt waterdicht schaduwdoek vaak snel en zonder gedoe worden geplaatst.

Waterdicht schaduwdoek op maat in tuin
Maatwerk schaduwdoek waterdicht
Op maat gemaakt schaduwdoek waterbestendig

Op zoek naar een waterdicht schaduwdoek op maat?

Bent u op zoek naar een waterdicht schaduwdoek op maat of wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen over ons product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Wilt u onze schaduwdoeken liever eerst eens in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. U bent van harte welkom!

Waterdicht schaduwdoek op maat; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?