Schaduwdoek carport

Maatwerk schaduwdoek carport

Schaduwdoek carport

Uw auto is een kostbaar bezit. Deze wilt u dan ook goed beschermen tegen verschillende factoren van buitenaf, zoals vallende takken, vogelpoep, uv-straling en alle overige weersomstandigheden. Met een schaduwdoek carport van Kamst Roofs is auto bescherm tegen al deze factoren. Zo kunt u uw auto met een gerust hart het gehele jaar buiten laten staan.

Stijlvolle carport van schaduwdoek

Een carport van schaduwdoek biedt meer dan alleen bescherming voor uw auto. Door zijn stijlvolle design is een schaduwdoek carport van Kamst Roofs namelijk een echte eyecatcher van uw buitenomgeving. Bij Kamst Roofs heeft u de keuze uit schaduwdoeken in allerlei verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd een optie die perfect aansluit bij de stijl van uw buitenomgeving.
Carport van schaduwdoek
logo alt

 Ontdek de kwaliteit van onze Carports van schaduwdoek!

Staat als een huis

Met zijn unieke driedimensionale ontwerp, voorzien van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat ons doek moeiteloos stormen tot windkracht 8. Deze specifieke vormgeving zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar garandeert ook een constante luchtventilatie, wat zorgt voor een aangename buitenervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Vuil- en waterafstotend

Alle spanzeilen van Kamst Roofs zijn bewerkt met een vuil- en waterafstotende impregneer laag. Dit zorgt ervoor dat onze spanzeilen volledig waterdicht zijn en u uw overkapping minder vaak hoeft schoon te maken. Zo houdt u meer tijd over om van de buitenlucht te genieten.

Schaduwdoek carport

Vergunningsvrij een schaduwdoek carport laten plaatsen

Een carport van schaduwdoek heeft naast zijn aantrekkelijke design nog een groot voordeel ten opzichte van een traditionele, vast carport. Het schaduwdoek van onze carports is namelijk gemakkelijk te demonteren. Binnen 10 minuten heeft het doek opgehangen of verwijderd. Omdat uw carport om deze reden niet als permanent wordt beschouwd hoeft u vaak geen vergunning aan te vragen om een carport van schaduwdoek te laten plaatsen. Dit scheelt een hoop geregeld met uw gemeente en zorgt ervoor dat een carport van schaduwdoek vaak op korte termijn kan worden geplaatst.

Kwaliteit en maatwerk van Kamst Roofs

Bij Kamst Roofs leveren we kwaliteit en maatwerk voor al onze klanten. Onze schaduwdoeken worden dan ook gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn onze carports tegen alle weersomstandigheden bestand en zijn ze sterk genoeg om uw auto te beschermen tegen vallende takken, eikels en andere objecten. Daarnaast worden onze carports van schaduwdoek altijd volledig voor u op maat gemaakt. Zo sluit uw nieuwe carport perfect aan op de stijl en het formaat van uw buitenomgeving.
Schaduwdoek carport op maat

Meer informatie ontvangen?

Schaduwdoek carport Koos Kamst

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een carport van schaduwdoek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 0871274 of door een bericht achter te laten via onderstaande button.

Waterdichte spanzeilen van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?