Overkapping voor Sauna en Wellness

Kamst Roofs maakt overkappingen op maat voor uw sauna, spa of jacuzzi.

De meest ultieme manier om wellness te ervaren, is in een vertrouwde omgeving. Want wat is er nou aangenamer dan in uw eigen tuin lekker languit te ontspannen in een sauna, spa of jacuzzi? Kamst Roofs tilt uw wellness-beleving naar een hoger niveau met op maat gemaakte zeildoekoverkappingen. Daarmee kunt u het hele jaar door relaxen in de buitenlucht, ongeacht de weersomstandigheden. Ook wellness-professionals maken gebruik van onze overkappingen.

logo alt

De ultieme wellness-beleving in een vertrouwde omgeving

h

Geen vergunning

Onze overkappingen van zeildoek beschermen gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht. De stijlvolle, stormvaste constructie doet niet onder voor een overkapping van hout of staal. Het driedimensionale design zorgt ervoor dat er dubbele kromming ontstaat in het doek. Hierdoor doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Volledige privacy

Uiteraard wilt u in uw sauna, spa of jacuzzi genieten zonder de nieuwsgierige blikken van buren of andere passanten. Door maatwerk te leveren, is uw privacy gewaarborgd. Onze ervaren medewerkers bekijken de situatie ter plekke en voldoen aan al uw wensen. Een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs biedt naast privacy de juiste schaduwwerking.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek31
Zeildoek overkapping 04
Terrasoverkapping van zeildoek13 1
Zeildoek overkapping 02
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?