Vragen? +31 85 0871274

Projecten

Projecten
Stijlvol design
Op maat gemaakt
Sfeervol
Waardeverhogend
Zonwerend
Weerbestendig
Gemonteerd in een dag

Onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen zijn eenvoudig te bevestigen aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals bomen. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm voegt esthetiek en functionaliteit samen. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Uitgevoerde projecten door Kamst Roofs

Onze op maat gemaakte zeildoekoverkappingen zijn eenvoudig te bevestigen aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals bomen. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Terras overkapping

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs is zoveel meer dan alleen schaduwdoek. Met minimaal twee hoge en twee lage punten hebben onze overkappingen een sfeervol design. Deze vorm biedt comfort en zorgt er bovendien voor dat de wind geen vat op het zeildoek krijgt. De verankering zit ruim anderhalve meter in de grond. Daardoor blijft zelfs bij storm alles stevig op zijn plaats.

Terrasoverkapping17
Zonnezeil op maat bij horeca
Schaduwdoek op maat bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Schaduwdoek bij horeca

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Overkapping van zeil
Schaduwdoek bij horeca
Zeildoek ovekapping
Carport van zeildoek
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?