Vragen? +31 85 0871274

Podiumoverkapping Brabant

Een goede podiumoverkapping is essentieel voor het slagen van een buitenevenement

Of het nu een concert, een feestelijke presentatie, of een sinterklaasviering betreft; voor het slagen van een buitenevenement in Brabant is een goede podiumoverkapping essentieel. Een op maat gemaakte zeildoekoverkapping van Kamst Roofs geeft elk evenement een sfeervolle uitstraling en biedt iedereen op het podium beschutting. Onze podiumoverkappingen doen qua stevigheid niet onder voor vaste overkappingen. Het grote voordeel is dat ze in Brabant vergunningsvrij geplaatst kunnen worden.

Zeildoekoverkappingen van Kamst Roofs bieden sfeer en beschutting

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Als een huis

Waar een afdak van stretchmaterialen en stokken bij slecht weer al snel loslaat en scheurt, staan podiumoverkappingen van Kamst Roofs als een huis. Ze kunnen dan ook probleemloos een heel seizoen lang blijven staan. Onze zeildoeken zijn in uiteenlopende kleuren en maten leverbaar. Doordoor is er altijd wel een overkapping te vinden die perfect aansluit bij uw evenement. Als er op de locatie van het evenement in Brabant geen natuurlijke bevestigingspunten zijn, kunnen wij passende, oersterke masten leveren.

Beschermd

De karakteristieke dubbele kromming in het zeildoek van onze podiumoverkappingen is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het doek met gemak stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt er bovendien voor dat er altijd voldoende buitenluchtventilatie is. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Daardoor is iedereen onder het doek beschermd tegen fel zonlicht, uv-straling en uiteraard neerslag. Nederland heeft een reputatie wat betreft regenachtig weer, maar met een podiumoverkapping van Kamst Roofs valt geen evenement meer in het water.

Fietsoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact

Vergunningsvrij

Zeildoek podiumoverkappingen van Kamst Roofs zijn, tot en met het fundament, volledig demontabel en eenvoudig te verwijderen. Dat betekent dat er in Brabant geen speciale vergunning voor aangevraagd hoeft te worden. U kunt de stress van een gemeentelijk vergunningstraject dus eenvoudig voorkomen.

Nieuwsgierig geworden naar wat er voor u mogelijk is met een op maat gemaakte podiumoverkapping van zeildoek? Wij bieden u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Zorg dat niets een geslaagd buitenevenement in de weg staat en kies voor een podiumoverkapping van Kamst Roofs. Neem nu contact op; onze medewerkers staan voor u klaar!

Zonnezeil op maat bij horeca
Schaduwdoek op maat bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?