Podiumoverkapping

iOSJJlkRWWdGFrMHRnw

Een goede podiumoverkapping is essentieel voor het slagen van een buitenevenement.

Of het nu een concert, een feestelijke presentatie, of een sinterklaasviering betreft; voor het slagen van een buitenevenement is een goede podiumoverkapping essentieel. Een op maat gemaakte zeildoekoverkapping van Kamst Roofs geeft elk evenement een sfeervolle uitstraling en biedt iedereen op het podium beschutting. Onze podiumoverkappingen doen qua stevigheid niet onder voor vaste overkappingen. Het grote voordeel is dat ze vergunningsvrij geplaatst kunnen worden.
logo alt

Zeildoekoverkappingen van Kamst Roofs bieden sfeer en beschutting

Als een huis

Waar een afdak van stretchmaterialen en stokken bij slecht weer al snel loslaat en scheurt, staan podiumoverkappingen van Kamst Roofs als een huis. Ze kunnen dan ook probleemloos een heel seizoen lang blijven staan. Onze zeildoeken zijn in uiteenlopende kleuren en maten leverbaar. Doordoor is er altijd wel een overkapping te vinden die perfect aansluit bij uw evenement. Als er op de locatie van het evenement geen natuurlijke bevestigingspunten zijn, kunnen wij passende, oersterke masten leveren.

Beschermd

De karakteristieke dubbele kromming in het zeildoek van onze podiumoverkappingen is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het doek met gemak stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt er bovendien voor dat er altijd voldoende buitenluchtventilatie is. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Daardoor is iedereen onder het doek beschermd tegen fel zonlicht, uv-straling en uiteraard neerslag. Nederland heeft een reputatie wat betreft regenachtig weer, maar met een podiumoverkapping van Kamst Roofs valt geen evenement meer in het water.

h

Vergunningsvrij

Zeildoek podiumoverkappingen van Kamst Roofs zijn, tot en met het fundament, volledig demontabel en eenvoudig te verwijderen. Dat betekent dat er geen speciale vergunning voor aangevraagd hoeft te worden. U kunt de stress van een gemeentelijk vergunningstraject dus eenvoudig voorkomen.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST
Een podiumoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!
zNiSEDJCRoKQYCfLRY4u7w
Overkapping van zeil 1
Schaduwdoek op maat horeca
Zeildoek overkapping 5
Schaduwdoek
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?