Overkapping Zoetermeer

Overkapping in Zoetermeer

Kamst Roofs overkapping in Zoetermeer

Een zeildoek overkapping van Kamst Roofs biedt u veel meer dan alleen een plek om onder te schuilen. Met onze overkappingen creëert u namelijk een luxe en comfortabele sfeer in uw buitenomgeving. Door het unieke design en elegante uiterlijk is een zeildoekoverkapping namelijk een echte blikvanger en wordt het in één klap het pronkstuk van uw tuin of terras.

logo alt

Ontdek het comfort van een Overkapping in Zoetermeer van zeildoek

De beste kwaliteit

Bij Kamst Roofs worden alle overkappingen vakkundig geproduceerd en maken we gebruik van de beste materialen. Hierdoor bent u gegarandeerd van topkwaliteit en kunt u jarenlang genieten van uw overkapping. De gemiddelde levensduur van onze zeildoekoverkappingen in Zoetermeer is namelijk 15 tot 20 jaar!

100% maatwerk

Bij Kamst Roofs houden we van maatwerk. Iedere buitenomgeving is anders en vraagt dus om een unieke oplossing. Wij begrijpen dit maar al te goed en komen graag bij u langs in Zoetermeer. We meten uw buitenomgeving op en bespreken al uw persoonlijke wensen. Zo zorgen we ervoor dat uw overkapping optimaal aansluit bij uw behoeften.

Zorgeloos genieten in Zoetermeer

Met onze overkappingen van zeildoek hoeft u zich het hele jaar geen zorgen meer te maken over het weer. Onze overkappingen zijn namelijk niet alleen zonwerend, maar ook volledig waterdicht en stormvast tot en met windstoten van windkracht 8. Hierdoor kunt u onze zeildoeken het hele jaar door laten hangen. Daarnaast kan een overkapping van Kamst Roofs vaak vergunningsvrij geplaatst worden. Dit komt doordat onze overkappingen eenvoudig binnen 10 minuten te demonteren zijn en ze daardoor een semi-permanent karakter hebben. Hierdoor worden ze vaak vrijgesteld van de vergunningsplicht.

Kamst Roofs overkapping Zoetermeer
Werkwijze overkapping Zoetermeer

Hoe gaan wij te werk?

Bij Kamst Roofs hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Wanneer u besluit om een overkapping door ons te laten plaatsen volgt er eerst een telefonisch intakegesprek. Hierin horen we graag wat uw persoonlijke wensen zijn. Vervolgens komen we graag een keer bij u langs in Zoetermeer om uw buitenomgeving op te meten en de mogelijkheden met u te bespreken. Aan de hand van deze ontmoeting gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp van het eindresultaat. Pas wanneer u hier helemaal tevreden mee bent gaan wij aan de slag met de productie. Uiteraard komen wij de overkapping graag bij u in Zoetermeer installeren en beantwoorden we al uw mogelijke vragen.

Meer informatie ontvangen?

Een overkapping in Zoetermeer laten plaatsen?

Wilt u een Kamst Roofs overkapping laten plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of de onderstaande button. Wilt u onze stijlvolle overkappingen van zeildoek liever eerst eens met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Overkapping Zoetermeer laten plaatsen

Overkapping in Zoetermeer van Kamst Roofs; uniek, sterk en stijlvol!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?