Vragen? +31 85 0871274

Overkapping voor Sauna en Wellness Overijssel

Kamst Roofs maakt overkappingen op maat voor uw sauna, spa of jacuzzi

De meest ultieme manier om wellness te ervaren, is in een vertrouwde omgeving. Want wat is er nou aangenamer dan in uw eigen tuin in Overijssel lekker languit te ontspannen in een sauna, spa of jacuzzi? Kamst Roofs tilt uw wellness-beleving naar een hoger niveau met op maat gemaakte zeildoekoverkappingen. Daarmee kunt u het hele jaar door relaxen in de buitenlucht, ongeacht de weersomstandigheden. Ook wellness-professionals in Overijssel maken gebruik van onze overkappingen.

De ultieme wellness-beleving in een vertrouwde omgeving

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Geen vergunning

Onze overkappingen van zeildoek beschermen gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht. De stijlvolle, stormvaste constructie doet niet onder voor een overkapping van hout of staal. Het driedimensionale design zorgt ervoor dat er dubbele kromming ontstaat in het doek. Hierdoor doorstaat het zeildoek probleemloos stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er in Overijssel geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden

Volledige privacy

Uiteraard wilt u in uw sauna, spa of jacuzzi genieten zonder de nieuwsgierige blikken van buren of andere passanten. Door maatwerk te leveren, is uw privacy gewaarborgd. Onze ervaren medewerkers bekijken de situatie ter plekke en voldoen aan al uw wensen. Een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs biedt naast privacy de juiste schaduwwerking in Overijssel.

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis

Benieuwd naar wat er mogelijk is met een op maat gemaakte overkapping van zeildoek voor uw sauna, spa, jacuzzi of wellness-centrum? Kamst Roofs biedt u geheel vrijblijvend een 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Ontsnap aan de dagelijks sleur en gun uzelf de ultieme wellness-beleving. Neem nu contact op, onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?