Overkapping Utrecht

Overkapping in utrecht

Kamst Roofs overkapping in Utrecht

Komt u uit de omgeving van Utrecht en bent u van plan een overkapping te plaatsen? Kamst Roofs biedt een stijlvol en uniek alternatief voor de traditionele overkappingen van bijvoorbeeld hout en aluminium. Onze overkappingen zijn namelijk volledig gemaakt van zeildoek. Deze zeildoek overkappingen bieden u dezelfde robuustheid en duurzaamheid die u van een traditionele overkapping gewend bent, maar zijn daarnaast ook een lust voor het oog en hierdoor een echte meerwaarde voor uw woning in Utrecht. 

logo alt

Ontdek de mogelijkheden voor een Overkapping in Utrecht

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Het hele jaar door genieten van de buitenlucht in Utrecht 

Zit u graag buiten? Dan is het natuurlijk vervelend als u bij iedere bui die langstrekt al uw spullen en tuinkussen in veiligheid moet brengen. Met een overkapping van Kamst Roofs is dit probleem in één klap opgelost. Onze overkappingen van zeildoek zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Door een waterafstotende impregneer-laag zijn onze overkappingen namelijk volledig waterdicht. 

Schijnt de zon in Utrecht? Dan creëert onze overkapping een schaduwplek waar u verkoeling kunt vinden. Door zijn unieke structuur zijn onze overkappingen bestand tegen windstoten tot en met windkracht 8. Hierdoor kunt u de overkapping zelfs als het stormt met een gerust hart laten hangen.Zit de overkapping u even in de weg omdat u bijvoorbeeld juist lekker in de zon wil zitten? Dan kunt u onze overkappingen gemakkelijk binnen 10 minuten demonteren. 

Kamst Roofs overkapping Utrecht
Overkapping van zeildoek Utrecht

Overkapping op maat in Utrecht

Bij Kamst Roofs maken we al onze overkappingen speciaal voor u op maat. Naar aanleiding van een eerste telefonisch gesprek, waarin u de door u gewenste situatie aan ons voorlegt, brengen wij voor u de mogelijkheden in kaart. Alles naar wens? Dan komen wij graag bij u langs in Utrecht om uw buitenomgeving te inspecteren en nauwkeurig op te meten. Aan de hand van deze bevindingen zal er een 3D-ontwerp worden gecreëerd. Hierdoor krijgt u direct een beeld hoe onze overkapping er in uw buitenomgeving uit zal komen te zien. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het eindresultaat beginnen we met de productie van uw op maat gemaakte overkapping. 

Meer informatie ontvangen?

Volledig vergunningsvrij 

Het grote voordeel van een overkapping van zeildoek is dat deze volledig demonteerbaar is en u dus geen vergunning hoeft aan te vragen bij de Gemeente Utrecht. Heeft u dus geen zin om dit te regelen, of wacht u al jarenlang op een vergunning voor uw overkapping? Dan biedt een overkapping van Kamst Roofs een perfect alternatief voor de traditionele overkappingen van hout of aluminium. Hierdoor is het mogelijk om uw terras of tuin in Utrecht al op korte termijn van een overkapping te voorzien. 

Overkapping van doek in Utrecht
Utrecht overkapping
Utrecht overkapping tuin

Een overkapping in Utrecht laten plaatsen? 

Bent u overtuigd van de voordelen van onze zeildoek overkappingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 85 0871274 of via onderstaande button. Wilt u liever nog wat meer inspiratie opdoen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. U bent van harte welkom! 

Een overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en uniek!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?