Overkapping op maat

Maatwerk overkapping Kamst Roofs

Kamst Roofs overkapping op maat

Bij Kamst Roofs vindt u hoogwaardige overkappingen op maat, die perfect zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Ons team van ervaren vakmensen bezitten een uitgebreide expertise in het ontwerpen en installeren van overkappingen. Zij helpen u dan ook graag om samen een uniek en op maat gemaakt product te ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw buitenruimte.

logo alt

Kamst Roofs overkappingen: Altijd 100% maatwerk!

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Maatwerk en kwaliteit

Bij Kamst Roofs staan maatwerk en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit ziet u als klant terug in de mate van persoonlijk contact en de materialen waar we bij Kamst Roofs mee werken. Onze zeildoeken worden gemaakt van een mix van polyester en acryl. De combinatie van deze twee materialen zorgt ervoor dat onze overkappingen duurzaam, weersbestendig, kleurvast en makkelijk te onderhouden zijn. Met een op maat gemaakte overkapping van Kamst Roofs mag u er dan ook vanuit gaan dat u hier jarenlang plezier van beleeft.

Op maat gemaakte overkapping
Maatwerk overkapping tuin

Eigenschappen van onze overkappingen

De zeildoek overkappingen van Kamst Roofs vallen in eerste instantie op door hun unieke design en stijlvolle karakter. Naast het visuele aspect bieden de overkappingen van Kamst Roofs echter ook nog talloze functionele voordelen. Zo zijn onze overkappingen 100% waterdicht, creëren ze schaduw op zonnige dagen (zonder dat de uv-straling het doek aantast) en zijn ze stormbestendig tot en met windkracht 8. Hierdoor kunt u ongeacht de weersomstandigheden het gehele jaar van uw overkapping genieten. Daarnaast zorgt het semi-permanente karakter van onze zeildoekoverkappingen ervoor dat deze vaak vergunningsvrij mogen worden geplaatst. Voor een overkapping op maat van Kamst Roofs hoeft u in de meeste gevallen dus niet bij uw gemeente aan kloppen.

Meer informatie ontvangen?

Overkapping op maat laten maken

Om uw overkapping op maat te kunnen maken gaan wij graag eerst met u in gesprek. Het eerste intakegesprek zal telefonisch plaatsvinden. In dit gesprek horen we graag wat uw wensen en ideeën zijn. Op basis van uw input met eventueel een aantal aanvullende foto’s onderzoeken wij voor u de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij u ook direct een eerste prijsindicatie geven. Zo krijgt u direct een helder beeld van de mogelijke kosten van uw op maat gemaakte overkapping.

Pas als u helemaal tevreden bent starten we het traject. Hierin komen we graag bij u langs om de afmetingen van uw buitenomgeving nauwkeurig op te meten. Op basis hiervan gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp. Wanneer het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet starten we met de productie van uw op maat gemaakte overkapping.

3D-ontwerp overkapping
Auto overkapping op maat
Overkapping op maat huis

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat er in uw situatie allemaal mogelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In een eerste telefonisch gesprek voorzien we je graag van meer informatie over de mogelijkheden die passen uw wensen en ideeën. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 85 0871274. Laat u liever uw gegevens achter? Klik dan op onderstaande button, dan nemen wij contact met u op.

Maatwerk overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en uniek!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?