Overkapping Nijmegen

Kamst Roofs overkapping in Nijmegen

Kamst Roofs overkapping in Nijmegen

Er is niets lekkerder dan buiten zitten op een zomerse dag. Helaas is het weer in Nederland vaak erg wisselvallig, waarbij zonneschijn en regen elkaar afwisselen. Met een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs hoeft u zich hier gelukkig nooit meer druk om te maken. Geen gesjouw meer met tuinkussens, maar zorgeloos genieten.

logo alt

Ontdek het comfort van een overkapping in Nijmegen van zeildoek

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Waarom een overkapping van Kamst Roofs?

De overkappingen van Kamst Roofs staan bekend om hun elegante uiterlijk en unieke design. Door de dubbele kromming in het zeildoek staan onze overkappingen namelijk niet alleen als een huis, maar hebben ook een aantrekkelijke uitstraling. Hierdoor geniet u zowel van de functionele, als de visuele eigenschappen. Mede hierdoor bieden onze overkappingen dan ook een uitstekend alternatief voor de traditionele, standaard overkappingen van hout of aluminium. Daarnaast staat Kamst Roofs garant voor persoonlijk advies en het leveren van 100% maatwerk. Ons team van vakspecialisten is dan ook pas tevreden als u dat ook bent.

Overkapping zeildoek Nijmegen
Overkapping Nijmegen weersbestendig

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze overkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Schijnt de zon in Nijmegen? Dan creëert u gemakkelijk een verkoelende schaduwplek die u beschermt tegen de hitte en uv-straling van de zon. Maar ook als het regent of zelfs stormt hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Onze overkappingen van zeildoek zijn door hun vuil- en waterafstotende impregneer laag namelijk volledig waterdicht, en door zijn dubbele kromming bestand tegen windstoten tot windkracht 8! Hierdoor kunt u het gehele jaar door genieten van uw overkapping in Nijmegen.

Meer informatie ontvangen?

Altijd een persoonlijke benadering

Bij Kamst Roofs luisteren we graag naar uw persoonlijke wensen en ideeën. Door met elkaar in gesprek te gaan, komen we vervolgens tot een uniek design dat aansluit bij zowel uw persoonlijke voorkeuren, als de mogelijkheden die uw buitenomgeving biedt. Om u een visueel beeld te geven van het eindresultaat zal er een 3D-ontwerp worden gemaakt van uw buitenomgeving in Nijmegen. Zo weet u vooraf precies hoe een overkapping van Kamst Roofs er bij u uit komt te zien.

Persoonlijke benadering Nijmegen
Overkapping laten plaatsen in Nijmegen
Overkapping zeildoek in nijmegen

Wilt u een overkapping in Nijmegen laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een unieke overkapping voor uw tuin of terras in Nijmegen? Dan bent u bij Kamst Roofs aan het juiste adres. Binnen ons diverse assortiment aan zeildoek overkappingen vindt u altijd een overkapping die past bij uw buitenomgeving. Deze overkapping zal vervolgens volledig voor u op maat worden gemaakt. Interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 85 0871274 of laat een bericht achter via onderstaande button.

Overkapping in Nijmegen van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?