Overkapping laten plaatsen

Overkapping plaatsen

Overkapping laten plaatsen

Overweegt u een overkapping te laten plaatsen? Ontdek de vele voordelen die een overkapping van Kamst Roofs met zich meebrengt. Of u nu wilt genieten van extra beschutting tegen zon en regen, uw buitenruimte wilt verfraaien, of een gezellige plek wilt creëren om te ontspannen met vrienden en familie, onze overkappingen bieden de perfecte oplossing voor uw behoeften. 

logo alt

Wij komen graag een overkapping bij u plaatsen!

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Over onze overkappingen 

De zeildoek overkappingen van Kamst Roofs creëren van iedere buitenruimte een comfortabele en sfeervolle plek om alleen of met uw vrienden van de buitenlucht te genieten. In de zomer beschermen onze overkappingen u tegen de warmte en UV-straling van de zon, maar ook als het weer omslaat kunt u met een gerust hart blijven zitten. De overkappingen van Kamst Roofs zijn 100% waterdicht en zijn bestand tegen windstoten tot en met windkracht 8. Wanneer u een overkapping van Kamst Roofs laat plaatsen kunt u dus het hele jaar genieten van de buitenlucht en hoeft u zich nooit meer druk te maken om het binnen halen van de tuinkussen. 

Geplaatste overkapping
Overkapping tuin plaatsen

Een stijlvol en exclusief design

Het stijlvolle en exclusieve design van een zeildoek overkapping van Kamst Roofs is een ware blikvanger in elke buitenruimte. Met onze kenmerkende dubbele kromming en hoogwaardige materialen straalt onze overkapping klasse en elegantie uit, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect aansluit bij zijn omgeving. Of u nu een moderne of meer traditionele stijl verkiest, een zeildoek overkapping van Kamst Roofs voegt ongetwijfeld een vleugje stijl en luxe toe aan uw buitenruimte. 

Meer informatie ontvangen?

De werkwijze van Kamst Roofs

Bij Kamst Roofs hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en service van hoge kwaliteit. Onze werkwijze begint met een eerste telefonische intake, waarin we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Vervolgens komen we bij u langs om de details verder uit te werken en de locatie op te meten. Op basis van deze informatie maken we een 3D ontwerp, waarbij we tot productie als u volledig tevreden bent met het ontwerp. Na de ambachtelijke productie van uw overkapping bevestigen onze ervaren installateurs de overkapping bij u thuis en voorzien ze u van advies over het onderhoud. Onze installateurs gaan pas weg als al uw vragen zijn beantwoord. 

Werkwijze overkapping plaatsen
Vergunningsvrij overkapping plaatsen

Vergunningsvrij een overkapping laten plaatsen

Gemeenten willen nog wel eens moeilijk doen over vrijgeven van een vergunning om een overkapping te laten plaatsen. Een van de voordelen van het kiezen voor een overkapping van Kamst Roofs is dat u hier geen vergunning voor nodig hebt. Onze zeildoek overkappingen hebben een semi-permanent karakter, wat betekent dat ze eenvoudig binnen 10 minuten te demonteren zijn. Hierdoor is de overkapping vergunningsvrij en kunt u snel en zonder gedoe genieten van extra comfort en beschutting in uw buitenruimte. 

Wilt u een overkapping laten plaatsen?  

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 85 0871274 of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande button. Benieuwd hoe onze zeildoekoverkappingen er in het echt uitzien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. 

Overkapping laten plaatsen Kamst Roofs
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?