Overkapping Groningen

Overkapping in Groningen

Kamst Roofs overkapping in Groningen

Bent u op zoek naar een unieke overkapping voor uw tuin of terras in Groningen? Bij Kamst Roofs bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en omgeving. Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat uw overkapping volledig naar wens wordt ontworpen en geïnstalleerd. Hierdoor is iedere overkapping volledig uniek.

logo alt

Ontdek de mogelijkheden van een overkapping in Groningen

Waterdicht

In Nederland kennen we wisselvallig weer. Daarom is het belangrijk dat uw overkapping niet alleen schaduw biedt, maar ook bestand is tegen regenbuien. Onze overkappingen van zeildoek zijn daarom voorzien van een waterdichte afwerking. Zo kunt u altijd droog van de buitenlucht genieten, ongeacht het weer.

Stormvast

Niet alleen regen, maar ook harde wind kan een uitdaging zijn voor uw overkapping. Daarom zijn al onze constructies ontworpen met een focus op duurzaamheid en stabiliteit. Onze stormvaste overkappingen bieden bescherming en gemoedsrust, zelfs tijdens stormen tot en met windkracht 8!

h

Vergunningsvrij

Bij Kamst Roofs bieden we vergunningsvrije overkappingen die aan alle wettelijke eisen voldoen. Onze zeildoek overkappingen hebben namelijk een semi-permanent karakter. Dit komt doordat onze overkappingen eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. Hierdoor zijn ze niet alleen flexibel in gebruik, maar ook vrijgesteld van de vergunningsplicht.

Kwalitatieve overkappingen van Kamst Roofs

Bij Kamst Roofs streven we naar kwaliteit op ieder vlak. Van het ontwerp tot aan de installatie van uw overkapping in Groningen. Om dit te realiseren combineren we het gebruik van de beste materialen met onze vakkennis. Zo zorgen we ervoor dat u jarenlang van uw overkapping kunt genieten. Onze overkappingen zijn echter niet alleen functioneel, maar ook visueel erg aantrekkelijk. Een overkapping van Kamst Roofs is daardoor een echte toevoeging aan uw buitenomgeving!

Groningen overkapping van doek
Overkapping plaatsen Groningen

Wij komen graag naar Groningen 

Persoonlijk contact is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen en ideeën in kaart te brengen voordat we beginnen aan het ontwerp van uw overkapping. Hiervoor komen we graag bij u langs, zodat we direct de locatie kunnen bekijken en nauwkeurig op kunnen meten. Bij Kamst Roofs worden alle overkappingen namelijk volledig op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit op uw buitenomgeving.  

 

Uiteraard komen we uw overkapping ook graag bij u thuis in Groningen installeren. Hierbij vertellen we u direct hoe u de overkapping het beste kunt onderhouden en beantwoorden we uw laatste vragen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw nieuwe overkapping. 

Meer informatie ontvangen?

Ontdek de mogelijkheden van een overkapping in Groningen 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een overkapping voor uw tuin of terras in Groningen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomoverkapping. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 85 0871274 of u kunt een bericht achterlaten via onderstaande button. 

Kamst Roofs overkapping Groningen

Een overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?