Overkapping in Friesland

Overkapping van zeildoek in Friesland

Kamst Roofs overkapping Friesland

Stelt u zich eens voor: het is een mooie zomerdag in Friesland en u wilt buiten genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Plotseling begint het te regenen, maar in plaats van naar binnen te rennen, blijft u rustig zitten onder uw prachtige overkapping van Kamst Roofs. Terwijl de regendruppels op het dak tikken, geniet u van het samenzijn zonder onderbroken te worden door de grillen van het weer.

logo alt

Ontdek de mogelijkheden van een Overkapping in Friesland

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze overkappingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden die Friesland te bieden heeft. Of het nu regent, waait of de zon fel schijnt, u kunt altijd rekenen op bescherming onder uw overkapping. Dankzij hoogwaardige materialen en een solide constructie met dubbele kromming trotseren onze overkappingen moeiteloos wind, regen en zelfs (lichte) sneeuw, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte.

Maatwerk & kwaliteit

Bij Kamst Roofs geloven we in maatwerk en kwaliteit. Ons team van ervaren vakmensen zorgt er dan ook voor dat elke overkapping volledig op maat wordt ontworpen, zodat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en uw omgeving. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo creëren we een product van topkwaliteit waar u nog jarenlang profijt van heeft. Een zeildoek overkapping van Kamst Roofs heeft namelijk een levensduur van minimaal 15 jaar!

Stijlvolle en unieke designs

De zeildoek overkappingen van Kamst Roofs staan bekend om hun stijlvolle en unieke designs. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om uw wensen te realiseren en een overkapping te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een ware blikvanger wordt van uw buitenruimte en misschien wel van heel Friesland.

Kamst Roofs overkapping Friesland
Overkapping onderhoud Friesland

Service en onderhoud

Voor het onderhoud van uw zeildoek overkapping biedt Kamst Roofs uitgebreide serviceopties. Om de levensduur van uw overkapping te verlengen, raden we aan om eens in de 3-5 jaar professioneel onderhoud uit te laten voeren. Wij bieden de mogelijkheid om uw zeildoek te reinigen en opnieuw te impregneren, zodat het weer fris en 100% waterdicht wordt.

Daarnaast kunt u gebruik maken van ons servicecontract, waarbij wij uw overkapping in het najaar ophalen, reinigen en impregneren, en in het voorjaar weer terugplaatsen. Met ons servicecontract geniet u optimaal van een perfect onderhouden zeildoek overkapping, zonder zorgen over het onderhoud.

Meer informatie ontvangen?

Overkapping plaatsen in Friesland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zeildoek overkapping in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 85 0871274 of door te klikken op onderstaande button.

Wilt u onze overkappingen liever eerst eens van dichtbij bewonderen? Maak dan een afspraak bij onze showroom in Veenoord. Hier laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Overkapping van doek in Friesland

Een overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?