Overkapping Emmen

Kamst Roofs overkapping Emmen

Overkapping in Emmen

Bent u woonachtig in de omgeving van Emmen en op zoek naar een unieke overkapping voor bijvoorbeeld uw tuin of terras? De zeildoek overkappingen van Kamst Roofs zijn geschikt voor iedere locatie. Alle overkappingen worden namelijk speciaal op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit op uw omgeving.

Samen genieten van een overkapping in Emmen

Zit u graag met uw familie of vrienden buiten om een drankje te doen of lekker bij te praten? De zeildoek overkappingen van Kamst Roofs bieden je de mogelijkheid om dit gehele jaar door te blijven doen. In de zomermaanden biedt onze overkapping namelijk bescherming tegen de zon, maar ook als het regent in Emmen kunt u met een gerust hart onder deze overkapping plaatsnemen. De zeildoeken zijn namelijk voorzien van een vuil- en waterafstotende impregneer laag. Hierdoor zijn onze overkappingen volledig waterdicht en stormbestendig. Als de temperatuur het toelaat kunt u dus zelfs als het wat minder weer is nog van uw overkapping genieten.

Overkapping Emmen
Overkapping tuin Emmen

Wij komen graag bij u langs in Emmen

Bij Kamst Roofs worden alle overkappingen speciaal op maat gemaakt. Nadat we telefonisch uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden hebben besproken komen onze installateurs graag bij u langs om de locatie op te meten en ik kaart te brengen hoe en waar de overkapping het beste kan worden geplaatst.

Een 3D-impressie van uw tuinoverkapping

Vervolgens zal er een 3D-ontwerp worden gemaakt. Dit geeft u een indicatie van hoe het gehele plaatje eruit zal komen te zien. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het eindresultaat zullen wij voor u de offerte opmaken en komen we graag bij u langs om de overkapping te installeren. Na de installatie bespreken onze installateurs met u hoe u het zeildoek kunt verwijderen en opnieuw kunt ophangen. Pas wanneer al uw vragen zijn beantwoord zullen onze installateurs hun spullen inpakken zodat u optimaal kunt gaan genieten van uw overkapping.

3D ontwerp overkapping Emmen
Service en onderhoud overkapping Emmen

Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat een overkapping van zeildoek in goede staat blijft is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Een overkapping van zeildoek krijgt na verloop van tijd namelijk last van aanslag van buitenaf. Om de levensduur van uw overkapping te verlengen is het daarom van belang om uw overkapping eens in de 3-5 jaar te laten reinigen. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen en bieden de mogelijkheid om uw zeildoek professioneel te laten reinigen en opnieuw te impregneren. Zo is uw zeildoek weer zo goed als nieuw en kunt u er weer jaren mee vooruit.

Ook kunt u gebruik maken van ons service-contract. Hierin halen we uw overkapping in het najaar bij u op in de omgeving van Emmen, nemen we het in opslag en komen we het in het voorjaar weer ophangen. Indien gewenst kan de overkapping in deze periode ook worden gereinigd en opnieuw worden geïmpregneerd.   

Een overkapping in Emmen laten plaatsen

Klaar om te genieten van een zeildoek overkapping van Kamst Roofs? Neem dan contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button. Wilt u onze overkappingen liever eerst met eigen ogen aanschouwen? Maak dan een afspraak om eens rond te kijken in onze showroom in Veenoord. U bent van harte welkom!

Overkapping in Emmen laten plaatsen
logo alt

Geniet van uw nieuwe overkapping in Emmen!

Meer informatie ontvangen?

Een overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?