Over ons

Kamst Roofs

Kamst Roofs is al enige jaren actief op de markt van membraanarchitectuur.

Na jarenlange ervaring bij diverse bedrijven heeft Kamst Roofs maximale kennis opgebouwd van de membraanarchitectuur. Kamst Roofs bouwt daarmee de sterkste lichtgewicht overkappingen die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Kamst Roofs biedt oplossingen op vele vlakken van het overkappen van een terras, carport, loungeplek, horeca en openbare ruimtes. Wij zijn in staat om zowel kleine als grote projecten in eigen beheer uit te voeren van zowel ontwerp, productie, montage en onderhoud! En daarmee klant geheel te ‘ontzorgen’ van begin tot eind.

Wie ben ik
Koos Kamst

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en ben woonachtig in Veenoord. Na jarenlang ondernemer te zijn geweest in de retail ben ik per toeval in de membraanarchitectuur ‘gerold’. Door de jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd in deze markt ben ik in staat om de Nederlandse en Duitse markt te bedienen.

Het mooie van dit vak is de combinatie van het fantastische product en het nauwe contact met de klant. Inspelen op de wensen en behoeften, een product van de allerbeste kwaliteit leveren en afspraken nakomen is waar ik voor sta.

koos kampst

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek16
Schaduwdoek op maat5
Zeildoek overkapping
Terrasoverkapping van zeildoek9
Zeildoek13
Zeildoek overkapping2 1
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?