Modellen

Tuinoverkapping van doek

De Square wordt door één van onze vakkundige montageteams binnen één dag geplaatst en is binnen drie weken leverbaar.

Square

De Square: een oersterke membraanoverkapping.

De Square is een robuuste overkapping, die met weinig middelen kan worden gebouwd. Met twee hoge en twee lage masten doet de constructie qua stevigheid niet onder voor een vaste overkapping.

De masten gaan vergezeld van de beste bevestigingsmaterialen en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Ze zijn bewerkt met een beschermende, laag anodisatie. Het duurzame doek heeft een afmeting 21 vierkante meter, de masten staan 500 centimeter uit elkaar en is leverbaar in de kleuren Slate Grey (antraciet) en Taupe (grijs-bruin).

De Square wordt volledig door onze vakkundige montagemedewerkers geplaatst. Omdat de membraanoverkappingen eenvoudig en snel te demonteren zijn, kunnen ze in de meeste gevallen vergunningsvrij worden geplaatst.

De Square XL

De Square XL: een slag groter, net zo sterk

Een slag grotere membraanoverkapping is de Square XL. Het concept is hetzelfde als van het ‘kleinere broertje’. Een constructie met twee hoge en twee lage masten, die qua stevigheid niet onderdoet voor een vaste overkapping.

De masten gaan vergezeld van de beste bevestigingsmaterialen en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Ze zijn bewerkt met een beschermende laag anodisatie. Het duurzame doek heeft een afmeting van 31 vierkante meter, de masten staan 600 centimeter uit elkaar en is leverbaar in de kleuren Slate Grey (antraciet) en Taupe (grijs-bruin).

Ook de Square XL wordt volledig door onze vakkundige montagemedewerkers binnen een dag geplaatst. De membraanoverkappingen zijn in alle gevallen eenvoudig en snel te demonteren. Dankzij dit semipermanente karakter kunnen ze in alle gevallen vergunningsvrij worden geplaatst.

Carport van zeil 1

De Square XL wordt binnen één dag door één van ons vakkundige montageteams geplaatst en is binnen drie weken leverbaar.

Schaduwdoek

De Targa wordt binnen één dag door één van ons vakkundige montageteams geplaatst en is leverbaar binnen drie weken.

Targa

De Targa: het absolute summum in design

Wat design betreft is de Targa het absolute summum. Deze majestueuze overkapping kan sfeervol worden afgesloten, maar voor het ultieme openluchtgevoel ook gedeeltelijk open blijven.

De Targa bestaat uit drie lage en twee hoge masten, die 50 centimeter de grond ingaan. Dit maakt de constructie stormvast en weersbestendig. Het aan vijf punten bevestigde, duurzame doek heeft een oppervlakte van maar liefst 37 vierkante meter. Het doek is leverbaar in de kleuren Slate Grey (antraciet) en Taupe (grijs-bruin).

Uiteraard zijn onze vakkundige montagemedewerkers ook graag bereid dit voor u te doen. Vanwege het semipermanente karakter van de overkapping, kan ook de Targa meestal vergunningsvrij worden geplaatst.

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?