Luxe overkapping

logo alt

Een stijlvolle toevoeging aan uw woning

Luxe overkapping

Luxe overkapping van Kamst Roofs

Bent u opzoek naar een luxe overkapping die uw woning helemaal compleet maakt? Bij Kamst Roofs vindt u stijlvolle zeildoekoverkappingen in alle soorten en maten. Door hun unieke design zijn deze overkappingen een lust voor het oog. Hiernaast bieden onze luxe overkappingen echter ook alle functionele eigenschappen die u van een overkapping verwacht. Onze overkappingen zijn stormvast, waterdicht en zonwerend. Als extra voordeel zijn de luxe overkappingen van Kamst Roofs ook nog eens vergunningsvrij te monteren.

Luxueuze overkapping van Kamst Roofs

Kamst Roofs staat al jaren bekend om zijn luxe en stijlvolle overkappingen. Door gebruik te maken van een dubbele kromming zijn onze overkappingen niet alleen erg stijlvol, maar zijn ze ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kunt u in de zomer genieten van de verkoelende schaduw, maar kunt u ook tijdens een regenbui onder uw overkapping blijven zitten. Onze overkappingen zijn namelijk niet alleen zonwerend, maar ook volledig waterdicht en stormbestendig. Onze overkappingen zijn bestand tegen stormen tot en met windkracht 8. Hierdoor kunt u onze luxe overkappingen het gehele jaar door laten hangen.

Luxe overkapping in tuin
Luxe overkapping zeildoek

Luxe overkapping op maat

Bij Kamst Roofs worden alle zeildoekoverkappingen speciaal op maat gemaakt. Onze experts komen bij u langs om alle mogelijkheden met u door te spreken en de locatie nauwkeurig op te meten. Wanneer u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt zal er een 3D-impressie worden gemaakt van hoe het eindproduct eruit zal komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent wordt er begonnen met de ambachtelijke productie van uw exclusieve overkapping. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Meer informatie ontvangen?

Een stijlvolle en unieke toevoeging aan uw woning

Een luxe overkapping van Kamst Roofs heeft een unieke uitstaling en zorgt voor een schitterend aanzicht. Onder deze exclusieve overkapping kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het buitenleven. Naast dat u geniet van het comfort en het aanzicht, is een luxe overkapping van zeildoek ook nog eens een waarde verhogend voor uw woning. Door de minimale levensduur van 15 jaar worden onze overkappingen namelijk echt een unieke toevoeging aan uw huis.

Overkapping van zeildoek luxe
Luxueuze overkapping

Kom langs in onze showroom!

Wilt u onze luxe overkappingen eens van dichtbij bekijken? Dat kan in onze showroom in Veenoord. Kom langs en ervaar zelf de sfeer en luxe die een zeildoekoverkapping je kan bieden. Wil je liever eerst nog informatie of wil je in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 85 0871274 of via onderstaande button.

Luxe overkapping van Kamst Roofs; stijlvol, uniek en comfortabel!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?