Luxe carport

Luxueuze carport

Luxe carport van Kamst Roofs

Een luxe carport van Kamst Roofs is meer dan alleen een overkapping voor uw auto. Onze luxe carports voegen door hun unieke ontwerp namelijk net dat beetje extra toe aan uw woning. Het gebruik van zeildoek als alternatief voor de traditionele carports van steen en hout zorgen mede door hun elegantie voor een luxe uitstraling van uw woning.

logo alt

Bescherm uw auto met een Luxe carport van zeildoek

Kwaliteit en maatwerk

Beschermend

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Uw auto altijd goed beschermd

Zeker wanneer u trots bent op uw auto wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. U wilt tenslotte niet dat de lak wordt aangetast door de zon, of dat er iets vanuit een boom op uw auto valt. Met de luxe carports van Kamst Roofs is uw auto beschermd tegen al deze omstandigheden. Onze carports zijn namelijk volledig waterdicht, zonwerend en stormbestendig tot en met windstoten van windkracht 8. Hierdoor is uw auto het gehele jaar door beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast bieden onze carports ook bescherming tegen vallende eikels en bladeren in de herfst, en heeft u geen last meer van vogelpoep die de lak van uw auto aantast.

Carport luxe
Luxe carport van doek

Vergunningsvrije luxe carport

We zien vaak dat gemeenten lastig kunnen doen als het gaat om het plaatsen van een “vaste” carport van bijvoorbeeld aluminium of hout. Het grote voordeel van een luxe carport van Kamst Roofs is dat deze in veel gevallen vergunningsvrij kan worden geplaatst. Dit komt doordat onze carports volledig demontabel zijn. Hierdoor heeft de carport een semi-permanent karakter en mag hij vergunningsvrij worden geplaatst.

Indien het in uw gemeente lastig is om een vergunning voor een carport te verkrijgen is een carport van zeildoek dus een uitstekend alternatief. U geniet van een stijlvolle overkapping, die qua robuustheid en duurzaamheid te vergelijken is met een overkapping van bijvoorbeeld hout of aluminium.

Meer informatie ontvangen?

Luxe carport op maat

U wilt natuurlijk graag een carport die volledig aansluit bij de stijl van uw buitenomgeving en het formaat van uw auto. Bij Kamst Roofs luisteren we graag naar uw persoonlijke wensen en ideeën. Hierdoor zorgen we dat uw luxe carport naast de bescherming van uw auto, ook visueel waarde toevoegt aan de uitstaling van uw buitenomgeving. In een eerste telefonisch gesprek bespreken we graag uw wensen en ideeën en gaan we dieper in op de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij u voorzien van een eerste prijsindicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wanneer u akkoord bent met onze prijsopgave komen we graag bij u langs om uw buitenomgeving op te meten. Naar aanleiding van deze afmetingen gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp van uw buitenomgeving. Zo krijgt u een helder beeld van hoe uw luxe carport eruit zal komen te zien.

Luxe carport op maat
Luxe carport plaatsen

Interesse in een luxe carport?

Bent u geïnteresseerd in een luxe carport van Kamst Roofs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button. Wilt u onze luxe carports liever eerst eens met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. Hier vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van onze carports van zeildoek.

Luxe carport van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en beschermend!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?