Vakantiegevoel in uw eigen tuin met een loungeoverkapping

Het comfort en de romantiek van een stijlvol buitenleven.

Bij mooi weer met een lekker drankje, in goed gezelschap genieten van het buitenleven. Onder een loungeoverkapping van Kamst Roofs beleeft u het vakantiegevoel in uw eigen tuin. Onze op maat gemaakte design overkappingen bieden u het hele jaar door sfeer en loungeplezier. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Zo wordt u beschermd tegen fel zonlicht en uv-straling, terwijl u bij regen heerlijk droog zit.

logo alt

Beleef het vakantiegevoel in uw eigen tuin met een loungeoverkapping van Kamst Roofs.

Stijlvol buitenleven

Kamst Roofs zeildoekoverkappingen bieden u het comfort en de romantiek van een stijlvol buitenleven. De mogelijkheden zijn eindeloos, want elke loungeplek kunnen wij probleemloos van schaduw en beschutting voorzien. De karakteristieke dubbele kromming in het doek is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het zeildoek met gemak stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt er tevens voor dat er altijd voldoende buitenluchtventilatie is.

h

Vergunningsvrij

Uiteraard wilt u in uw eigen omgeving kunnen loungen zonder de nieuwsgierige blikken van passanten. Ons maatwerk draagt bij aan uw privacy. Onze ervaren medewerkers bekijken de situatie ter plekke en voldoen aan al uw wensen. Een zeildoekoverkapping biedt naast privacy de juiste schaduwwerking. In tegenstelling tot een vaste overkapping onttrekt zeildoek geen licht aan de omgeving. Een ander groot voordeel is het semipermanente karakter. Een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs is demontabel en kan daarom vergunningsvrij worden geplaatst.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Zeildoek7
Overkapping van zeil 1
Zwarte loungeoverkapping op maat
Overkapping van zeildoek2
Terrasoverkapping7
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?