Horeca overkapping van zeildoek

Een horeca overkapping van Kamst Roofs beschermt tegen weer en wind

Ontvang uw gasten ook bij minder ideale weersomstandigheden op een sfeervol en behaaglijk terras. Een op maat gemaakte horeca overkapping van zeildoek beschermt gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht. De stijlvolle, stormvaste constructie doet niet onder voor een overkapping van hout of staal. Doordat onze constructie volledig te verwijderen is, kunnen onze overkappingen vergunningsvrij worden geplaatst.

logo alt

Het hele jaar door verzekerd van een sfeervol en behaaglijk terras

Omzetverhogend

Doordat het voorgevormde doek twee hoge en twee lage punten heeft waardoor er dubbele kromming ontstaat, en alle lijnen gekromd zijn is er sprake van weinig lichtverlies. De vorm zorgt tevens voor voldoende buitenluchtventilatie op het terras. Kortom: een horeca overkapping van zeildoek biedt het hele jaar door terrasplezier en leidt tot meer omzet!

Terrasplezier

Een terrasje pakken is voor veel mensen ultiem genieten. Een horeca overkapping van zeildoek biedt – eventueel aangekleed met sfeerverlichting en heaters – ook in het najaar terrasplezier. Wanneer in de zomer de zonkracht het grootst is, verschaffen onze horeca overkappingen van zeildoek schaduw en verkoeling.

Designrijke luxe zeiloverkapping

Met een horeca overkapping van Kamst Roofs weet u zeker dat uw terras altijd gevuld zal zijn, ook bij minder (terras)weer. Deze designrijke luxe zeiloverkapping is door de sterkte geschikt voor ieder seizoen en is daarmee uitermate doeltreffend voor horeca. Doordat de overkapping volledig demontabel is, is deze vergunningsvrij te plaatsten. Door het monteren van kleurrijke LED verlichting in combinatie met heaters wordt de perfecte sfeer gecreëerd wat uiteindelijk omzet verhogend zal zijn!

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST
Een horeca overkapping van Kamst Roofs staat als een huis!
Zeiloverkapping 1.5
bXr6trGsSnydGvYvldgZBw 2048x1536 1
Schaduwdoek op maat horeca
H2.1
Zeiloverkapping 1.13
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?