Vragen? +31 85 0871274

Homepage Kamst Roofs

Kamst Roofs hét adres voor op maat gemaakte overkappingen van zeildoek.

Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren overkappingen, die u het hele jaar rond optimaal beschermen tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om een terras, loungeplek, carport of horecagelegenheid; bij ons vindt u altijd een passende oplossing. Onze overkappingen zorgen voor sfeer, zijn stormvast, stijlvol en bovendien vergunningsvrij.

Stijlvol design
Op maat gemaakt
Sfeervol
Waardeverhogend
Zonwerend
Weerbestendig
Gemonteerd in een dag

Multifunctioneel en duurzaam​

Elke door Kamst Roofs vervaardigde overkapping van zeildoek is zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Het doek is duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Een vuil- en waterafstotende impregneerlaag zorgt ervoor dat het onder alle weersomstandigheden in perfecte staat blijft.

Wat maakt Kamst Roofs Uniek?

Onze overkappingen van zeildoek doorstaan probleemloos stormen tot windkracht 8. De verklaring zit in het unieke, driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten. De vormen worden vooraf in het doek gesneden en op ambachtelijke wijze gestikt. De voorspanning die hierdoor ontstaat, zorgt voor een optimale krachtenverdeling en aerodynamica. Daarnaast zijn er ingebouwde autorelease-klemmen, die het doek laten vieren bij plotselinge overbelasting door rukwinden.

Vergunningsvrij

Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden. Waar gemeenten voor een vaste overkapping van bijvoorbeeld hout of aluminium vaak geen vergunning verstrekken, is een variant van zeildoek dus in alle gevallen een uitkomst!

Meer informatie ontvangen?

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek

Tien goede redenen om te kiezen voor een zeildoekoverkapping van Kamst Roofs

De meest gebruikte toepassingen

Carports

Bescherm uw auto met een design carport van zeildoek. Kamst Roofs ontwerpt en installeert een carport van zeildoek die aan al uw persoonlijke eisen voldoet.

Terrasoverkapping

Geniet optimaal en in stijl van het buitenleven. Wij ontwerpen en installeren een op maat gemaakte overkapping van waterdicht zeildoek, volgens uw persoonlijk wensen.

Horeca overkapping

Het hele jaar door verzekerd van een sfeervol en behaaglijk terras. Een op maat gemaakte horeca overkapping van zeildoek beschermt gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht.

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Schaduwdoek boven terras
3D animatie Schaduwdoek

Wat onze klanten zeggen...

Erg blij met ons schaduwdoek. Het hele proces van begintekening tot uiteindelijke oplevering ook perfect verlopen. Op naar nog een zonnige nazomer☀️

R. Uulders Avatar R. Uulders
22 augustus 2023

Duidelijke uitleg mogelijkheden, digitaal overzicht hoe de overspanning eruit zou komen te zien, duidelijke offerte, afspraak = afspraak, prima montage plus uitleg. En nog aardige kerels ook. Topbedrijf, niet goedkoop maar wel klasse materialen.

Rbg Engelen Avatar Rbg Engelen
23 juli 2023

Een snelle levering en plaatsing van de standaard maat bij ons op de parkeerplaats. Alles naar wens en onze auto’s staan nu netjes schoon en droog met dank aan kamst Roofs

Ivan Verhagen Avatar Ivan Verhagen
23 mei 2023

Heel prettig contact en betrokken bij de klant. Komt afspraken na. 3D tekening gaf - zo bleek - heel realistisch beeld. Zijn blij met resultaat! Goede kwaliteit (alles al beleefd, van sneeuw t/m zeer pittige storm).

Bineke Eykenaar Avatar Bineke Eykenaar
31 maart 2023
Overkapping van zeil
Schaduwdoek bij horeca
Zeildoek ovekapping
Carport van zeildoek
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?