Golf- en Country Club overkappingen

Het ultieme golfgevoel van een comfortabele en beschutte plek.

Onder het genot van een hapje en een drankje napraten en -genieten. Iedereen die wel eens een balletje slaat, weet hoe belangrijk dit is voor het ultieme golfgevoel. Een comfortabele, droge plek is dan uiteraard een vereiste. Kamst Roofs zorgt hiervoor met unieke Golf- en Country Club overkappingen. Naast veel sfeer bieden deze op maat gemaakte design overkappingen koelte op zomerse dagen en beschutting op regenachtige dagen.

logo alt

Het ultieme golfgevoel van een comfortabele en beschutte plek

Op de baan

De mogelijkheden met Kamst Roofs zeildoekoverkappingen op Golf- en Country Clubs zijn talrijk. Behalve een aangename plek voor napraten en -genieten, zijn onze overkappingen ook zeer praktisch bij het golfparcours. Bijvoorbeeld als beschutte plek waar golfers kunnen wachten als het druk is op de baan. Of als afgeschermde en overkapte ‘parkeerplaats’ waar golfkarretjes en -trolleys gestald kunnen worden.

Beschermd

De karakteristieke dubbele kromming in het zeildoek van onze overkappingen is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het doek met gemak stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt er bovendien voor dat er altijd voldoende buitenluchtventilatie is. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Daardoor is iedereen onder het doek beschermd tegen fel zonlicht, uv-straling en neerslag.

Vergunningsvrij

Golf- en Country Club overkappingen van Kamst Roofs zijn, tot en met het fundament, volledig demontabel en eenvoudig te verwijderen. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST
Een Golf- en Country Club overkapping van Kamst Roofs staat als een huis!
Overkapping van zeildoek2
Overkapping van zeil 1
Schaduwdoek1
Schaduwdoek op maat4
Terrasoverkapping35
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?