Vragen? +31 85 0871274

Golf- en Country Club overkappingen Drenthe

Het ultieme golfgevoel van een comfortabele en beschutte plek

Onder het genot van een hapje en een drankje napraten en -genieten. Iedereen die wel eens een balletje slaat, weet hoe belangrijk dit is voor het ultieme golfgevoel in Drenthe. Een comfortabele, droge plek is dan uiteraard een vereiste. Kamst Roofs zorgt hiervoor met unieke Golf- en Country Club overkappingen. Naast veel sfeer bieden deze op maat gemaakte design overkappingen i Drenthe koelte op zomerse dagen en beschutting op regenachtige dagen.

Het ultieme golfgevoel van een comfortabele en beschutte plek

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Op de baan

De mogelijkheden met Kamst Roofs zeildoekoverkappingen op Golf- en Country Clubs in Drenthe zijn talrijk. Behalve een aangename plek voor napraten en -genieten, zijn onze overkappingen ook zeer praktisch bij het golfparcours. Bijvoorbeeld als beschutte plek waar golfers kunnen wachten als het druk is op de baan. Of als afgeschermde en overkapte ‘parkeerplaats’ waar golfkarretjes en -trolleys gestald kunnen worden.

Beschermd

De karakteristieke dubbele kromming in het zeildoek van onze overkappingen is een stijlvolle blikvanger. Door het driedimensionale design van minimaal twee hoge en twee lage punten, doorstaat het doek met gemak stormen tot windkracht 8. De vorm zorgt er bovendien voor dat er altijd voldoende buitenluchtventilatie is. Het duurzame doek is van hoogwaardige kwaliteit, zonwerend, lichtdoorlatend en waterdicht. Daardoor is iedereen onder het doek beschermd tegen fel zonlicht, uv-straling en neerslag.

Fietsoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact

Vergunningsvrij

Golf- en Country Club overkappingen van Kamst Roofs zijn, tot en met het fundament, volledig demontabel en eenvoudig te verwijderen. Dat betekent dat er in Drenthe geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Bent u benieuwd naar wat er voor u mogelijk is met een op maat gemaakte Golf- en Country Club overkapping? Wij bieden u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Ga voor de hole-in-one en kies voor een Golf- en Country Club overkapping van Kamst Roofs. Neem nu contact op, onze medewerkers helpen u graag verder!

Zonnezeil op maat bij horeca
Schaduwdoek op maat bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?