Fietsoverkapping van zeildoek

Terrasoverkapping van zeildoek12

Fietsoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact

Een vergunningsvrije, op maat gemaakte fietsoverkapping van Kamst Roofs is de meest effectieve manier om uw fiets te beschermen. Wij ontwerpen en installeren een stijlvolle overkapping van zeildoek, die aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Zo hoeft niet meer op een nat zadel te zitten en is uw fiets beschermd tegen roest.
logo alt

Bescherm uw fiets op een effectieve en stijlvolle manier

Ideale oplossing

Beschikt u niet over een (ruime) schuur, of moet u halsbrekende toeren uithalen om uw fiets naar buiten te krijgen? Dan is een fietsoverkapping van Kamst Roofs de ideale oplossing. Een overkapping van hoogwaardig, voorgevormd zeildoek is qua duurzaamheid en robuustheid te vergelijken met een een ‘vaste’ fietsoverkapping, maar neemt veel minder ruimte in beslag. De dubbele kromming in het doek beschermt uw fiets optimaal tegen neerslag. Bovendien doorstaan onze fietsoverkappingen met gemak stormen tot windkracht 8.

h

Vergunningsvrij

Het grote verschil met een ‘vaste’ fietsoverkapping is dat onze overkappingen van zeildoek volledig demontabel zijn en daardoor een semipermanent karakter hebben. Dat betekent dat u er geen vergunning voor aan hoeft te vragen. Aangezien gemeenten niet voor alle overkappingen van hout of aluminium een vergunning verstrekken, is een fietsoverkapping van zeildoek dus altijd een uitkomst!

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Fietsoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

H2.2
H2.4
H2.9
Zeildoekoverkapping 4
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?