Vragen? +31 85 0871274

Fietsoverkapping van zeildoek Groningen

Fietsoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact

Een vergunningsvrije, op maat gemaakte fietsoverkapping van Kamst Roofs is de meest effectieve manier om uw fiets te beschermen. Wij ontwerpen en installeren een stijlvolle overkapping van zeildoek, die aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Zo hoeft niet meer op een nat zadel in Groningen te zitten en is uw fiets beschermd tegen roest.

Bescherm uw fiets op een effectieve en stijlvolle manier

Voordelen zeildoek terrasoverkapping

Ideale oplossing

Beschikt u niet over een (ruime) schuur, of moet u halsbrekende toeren uithalen om uw fiets in Groningen naar buiten te krijgen? Dan is een fietsoverkapping van Kamst Roofs de ideale oplossing. Een overkapping van hoogwaardig, voorgevormd zeildoek is qua duurzaamheid en robuustheid te vergelijken met een een ‘vaste’ fietsoverkapping, maar neemt veel minder ruimte in beslag. De dubbele kromming in het doek beschermt uw fiets optimaal tegen neerslag. Bovendien doorstaan onze fietsoverkappingen met gemak stormen tot windkracht 8.

Vergunningsvrij

Het grote verschil met een ‘vaste’ fietsoverkapping is dat onze overkappingen van zeildoek volledig demontabel zijn en daardoor een semipermanent karakter hebben. Dat betekent dat u er in Groningen geen vergunning voor aan hoeft te vragen. Aangezien gemeenten niet voor alle overkappingen van hout of aluminium een vergunning verstrekken, is een fietsoverkapping van zeildoek dus altijd een uitkomst!

Fietsoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact

Nieuwsgierig naar wat er bij uw woning mogelijk is met een vergunningsvrije fietsoverkapping? Kamst Roofs biedt u geheel vrijblijvend een 3D-studie aan. Op basis van foto’s worden enkele ontwerpvoorstellen gemaakt, die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Bent u de irritaties van een nat zadel zat en wilt u uw fiets roestvrij houden; neem dan nu contact op. Onze professionele medewerkers zijn u graag van dienst!

 

Zonnezeil op maat bij horeca
Schaduwdoek op maat bij horeca
Schaduwdoek bij horeca
Schaduwdoek bij horeca

Met een horeca overkapping van Kamst Roofs weet u zeker dat uw terras altijd gevuld zal zijn, ook bij minder (terras)weer. Deze designrijke luxe zeiloverkapping is door de sterkte geschikt voor ieder seizoen en is daarmee uitermate doeltreffend voor horeca. Doordat de overkapping volledig demontabel is, is deze vergunningsvrij te plaatsten. Door het monteren van kleurrijke LED verlichting in combinatie met heaters wordt de perfecte sfeer gecreëerd wat uiteindelijk omzet verhogend zal zijn!

Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?