Entree overkapping

Maak een onvergetelijke eerste indruk met de stijl die bij u en uw bedrijf past

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Zo heeft de uitstraling van uw bedrijf grote invloed op hoe er over uw onderneming wordt geoordeeld. Een entree overkapping van Kamst Roofs raakt bij uw (toekomstige) klanten gelijk de juiste snaar. Onze stijlvolle design overkappingen zijn functioneel en worden geheel naar uw wensen ontworpen, vervaardigd en geïnstalleerd.
Terrasoverkapping zeildoek5
logo alt

Een entree overkapping van Kamst Roofs raakt de juiste snaar

22 kleuren

Zeildoekoverkappingen van Kamst Roofs zijn verkrijgbaar in maar liefst 22 verschillende kleuren. Er zit daarom zeker een kleur of kleurencombinatie tussen, die aansluit bij uw huisstijl en het aanzicht van uw bedrijfspand. Dat kan stemmig en sjiek zwart of grijs zijn, maar net zo goed een meer in het oog springende kleur als rood, groen of geel. Onze professionele medewerkers denken graag met u mee, om te komen tot de stijl die het best bij u en uw bedrijf past.

Geen vergunning

Kamst Roofs produceert niet alleen entree overkappingen van zonnezeil of schaduwdoek voor bedrijven. Wij doen dit bijvoorbeeld ook voor kantoorruimtes en binnenplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos; elke gewenste plek kan van schaduw en beschutting worden voorzien. De constructie is weersbestendig en stormvast. Het duurzame doek is afgewerkt met een hoogwaardige, waterafstotende impregnatie. Behalve waterdicht is het ook zonwerend en lichtdoorlatend. Een overkapping van zeildoek is volledig demontabel tot en met de fundering en heeft daardoor een semipermanent karakter. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden.

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een entree overkapping van Kamst Roofs raakt de juiste snaar!

Installatie zeiloverkspping 7
Terrasoverkapping van zeildoek23
Zeildoek overkapping3 1
Terrasoverkapping van zeildoek15 1
Terrasoverkapping zeildoek10
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?