Vragen? +31 85 0871274

Een terrasoverkapping van textiel bestaat veelal uit materialen die uit de zeilwereld afkomstig zijn

Een terrasoverkapping van textiel bestaat uit materialen afkomstig uit de zeilwereld
Stijlvol design
Op maat gemaakt
Sfeervol
Waardeverhogend
Zonwerend
Weerbestendig
Gemonteerd in een dag

Kamst Roofs maakt Terrasoverkappingen van textiel in combinatie met materialen uit de zeilwereld en zijn innovatieve en veelzijdige oplossingen om een aangename buitenruimte te creëren die beschermd tegen zon, regen en andere weersomstandigheden. Deze overkappingen worden vaak gebruikt om een verlengstuk van jouw huis te maken, waar je kunt genieten van buitenactiviteiten zonder blootgesteld te worden aan de volle kracht van de elementen.

Materialen uit de zeilwereld

De belangrijkste kenmerken van Kamst Roofs terrasoverkappingen van textiel zijn:

  1. Flexibiliteit: Het textiel dat gebruikt wordt voor deze overkappingen is meestal gemaakt van duurzame en flexibele materialen, zoals polyester en acryl. Dit maakt het mogelijk om het doek gemakkelijk te hijsen en te strijken.

 

  1. Waterdichtheid: Hoewel het textiel flexibel is, is het vaak ook waterdicht en waterafstotend, waardoor het een uitstekende bescherming biedt tegen regenbuien. Dit maakt het terras bruikbaar, zelfs als het buiten regent.

 

  1. UV-bescherming: De Kwalitatief hoogwaardig textiel dat Kamst Roofs gebruikt voor de zeildoekoverkappingen biedt een goede bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Dit helpt om zowel mensen als meubels te beschermen tegen de schadelijke effecten van langdurige blootstelling aan de zon.

 

  1. Windbestendigheid: De Kamst Roofs terrasoverkappingen van textiel zijn ontworpen om bestand te zijn tegen winderige omstandigheden. De zeildoek overkappingen worden uitgerust met extra verstevigingen en stevige bevestigingsmiddelen om ervoor te zorgen dat ze stabiel blijven tijdens harde wind en zelfs storm tot en met Bft8.

 

De materialen uit de zeilwereld zijn voor onze terrasoverkappingen geïnspireerd door de technologieën die worden gebruikt in zeilen voor boten. Zeilmaterialen zijn vaak lichtgewicht, duurzaam en bestand tegen water.

Hier zijn enkele materialen en technologieën uit de zeilwereld die in terrasoverkappingen worden toegepast:

  1. Aluminium: Dit is een veelgebruikt materilaa die wordt gebruikt in zowel masten als beslag. Aluminium is duurzaam, licht van gewicht en heeft uitstekende stabiele eigenschappen.

 

  1. PVC-gecoat polyester: Een andere veel voorkomende stof in de zeilwereld, en ook in terrasoverkappingen, is PVC-gecoat polyester. Deze stof is zeer waterdicht en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

 

  1. Technologie voor spanningsregeling: Sommige zeiltechnologieën, zoals katrollen, beslag en touwsystemen, worden gebruikt om de spanning van het textiel in terrasoverkappingen van kamst Roofs aan te passen. Dit maakt het gemakkelijker om het doek aan te spannen.
  2. UV-bestendige coatings: Veel zeilmaterialen zijn behandeld met UV-bestendige coatings om de levensduur van het textiel te verlengen en een betere bescherming tegen zonlicht te bieden.

 

Terrasoverkappingen van textiel in combinatie met zeilmaterialen bieden een unieke en moderne esthetiek aan buitenruimtes. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen en afmetingen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die hun terras willen transformeren tot een veelzijdige en comfortabele buitenruimte.

 

Voor meer info neem dan snel contact op met Kamst Roofs

Kies ook voor een carport van zeildoek

Een carport van zeildoek biedt tal van voordelen waar u het hele jaar rond van kunt profiteren. Kamst Roofs staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in een mooie, luxe carport van zeildoek. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Schaduwdoek boven terras
3D animatie Schaduwdoek

Een terrasoverkapping van Kamst Roofs staat als een huis!

Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Terrasoverkapping van zeildoek
Zeildoek overkapping
Chat openen
1
Hallo
Waar Kunnen we je mee helpen vandaag?