Doekoverkapping

Doekoverkapping tuin

Doekverkapping van Kamst Roofs

Bent u op zoek naar een stijlvolle doekoverkapping voor uw tuin of terras? Dan bent u bij Kamst Roofs aan het juiste adres. Een doekoverkapping biedt u bescherming tegen zon, wind en regen. Maar dat niet alleen, het is visueel gezien ook echt een eyecatcher voor uw buitenomgeving. Ontdek de mogelijkheden van Kamst Roofs!

logo alt

Ontdek het comfort van een doekoverkapping

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Stijlvolle en elegante doekoverkappingen

De doekoverkappingen van Kamst Roofs geven een stijlvolle en elegante uitstraling aan uw tuin of terras. Door zijn unieke ontwerp met een dubbele kromming staan onze doeken altijd strak. Dit is enerzijds van belang voor de stevigheid en om te voorkomen dat het doek gaat klapperen, maar zorgt ook voor een strakke en nette uitstraling. Door het ruime aanbod aan kleuren en het toegepast maatwerk zorgen we dat iedere doekoverkapping volledig aansluit bij de huidige of gewenste stijl van uw buitenomgeving.

Doekoverkapping zwart
Doekoverkapping Kamst Roofs

Maatwerk bij ieder project

Bij Kamst Roofs wordt iedere overkapping van doek speciaal voor u op maat gemaakt. In een eerste intakegesprek luisteren we graag naar uw wensen en praten we over de mogelijkheden. Vervolgens komen we graag bij u langs om uw locatie op te meten. Aan de hand van uw wensen en de afmetingen en stijl van uw tuin gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp van uw nieuwe doekoverkapping. Zo weet u precies wat u van het eindresultaat kunt verwachten. Wanneer u volledig tevreden bent met ons ontwerp starten we met de productie. Vervolgens komen onze ervaren monteurs uw doekoverkapping graag bij u op locatie installeren.

Meer informatie ontvangen?

De voordelen van een doekoverkapping

Een doekoverkapping heeft een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele, vaste overkapping. Zo is een doekoverkapping bijvoorbeeld zonwerend, maar tegelijkertijd ook lichtdoorlatend. Hierdoor kunt u ook onder uw overkapping van natuurlijk licht genieten. Daarnaast is een doekoverkapping vaak gemakkelijk te demonteren. Hierdoor is een doekoverkapping in de meeste gevallen vrijgesteld van de vergunningsplicht. Dit scheelt u een hoop gedoe met uw gemeente en zorgt het ervoor dat een doekoverkapping vaak relatief snel geplaatst kan worden.

Kamst Roofs doekoverkapping
Overkapping van doek
Kamst Roofs overkapping doek

Een doekoverkapping van Kamst Roofs laten plaatsen?

 Bent u overtuigd geraakt van de kwaliteit en luxe die een doekoverkapping van Kamst Roofs u te bieden heeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Wilt u onze doekoverkappingen liever eerst eens in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Veenoord (op afspraak). We laten graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Doekoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?